Magyar Péter és az ellenzékiek miből gondolják, hogy valakit is komolyan érdekel a magyar egészségügy rossz állapota? Amikor a COVID már ennek bebizonyította a totális ellenkezőjét.
Emlékszem még amikor a COVID járvány volt, az első két hullámkor az egész világon a mi kórházainkban volt a legmagasabb halálozási ráta, és csak a harmadik hullámra sikerült a harmadik helyre lecsúszni a szégyenlistán, mert Bolívia és Peru akkor már alulteljesített minket.
És mi lett ennek a következménye? Azóta volt egy választás, és 2/3-dal nyert a Fidesz. Ha az nem érdekelte az embereket, hogy még a harmadik világbeli országokban is jóval kevesebben haltak meg a rossz kórházi körülmények miatt egy pandémia idején, akkor az hogy meleg van és nincs klíma miért érdekelne bárkit is érdemben?
Egyszer már be lett bizonyítva, hogy az egészségügy nem érdekli a magyar választókat, minek futnak feleslegesen újabb és újabb köröket ezzel?

Magyar Péter nem gondolja ezt, csak mondta neki, hogy ezt kell csinálni.
Ellenzékiek pedig már nem nagyon vannak, hála annak, hogy bejött a trükk.

Jogos felvetés sajnos.
De itt nem az eü a lényeg.
Hanem az, hogy nem a Fidesz tematizál már fél éve.
Ilyesmire meg 14 éve nem volt példa.

en hozzatennem miota erdekli oket a szamarkohoges meg a majom es csimpanzhimlo? Voltam gyogyszertarban aztan rogton ott volt no hogy kaphat-e vedo oltast vagy valami ilyesmi szamarra. Mondtak neki meg nincsen. No kerdezte esetleg valami, mondtak nem tudnak. Nem tudom mit kerdezett de azzal kapcsolatban.
A masik metron mentem aztan ugy kohogott szakadtan valadekosan a csaj, hogy mar en mentem 6 kocsival arrebb a 4-es metron. Az hianyzik nekem, hogy itt belazasodjak meg fingani se tudjak hetekig.

Egyedül azokat nem érdekli, akiket elitkórházban látnak el. Lásd: politikusok, maffiózók, bizonyos sportolók és celebek. Ezeknek nyilván nem fog feltűnni, hogy a köznép miként szenved, és hova megy szó szerint meghalni.
És miért nincsenek fejlesztve a kórházak? Mert a regnáló nagyuraknak csak addig vagy hasznos, amíg egészséges rabszolga vagy. Hiába fizeted te egész életeden keresztül az egészségbiztosítást, amikor nagy ritkán igénybe is veszed, kénytelen vagy beérni az alap (sz*r) ellátással, vagy ha nem akarsz rontani a helyzeteden, akkor elmész milliókért magánba.
Az ilyen kórházi „állapotjelentéseket” meg nem választások után kéne mutogatni…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!