Az ellenzékiek egy része miért bodyshaminggel támadja Orbánt? (törpe, köpcös, dagadt, stb) Nem gondolják hogy sok más embert megsértenek vele? Miért nem a politikáját kritizálják, bőven van mit.
Pl. nem szeretem Orbánt, mégis rosszul esik, hogy 174 cm magassággal letörpézik, miközben alig kisebb az átlagnál, én is ilyen magas vagyok kb.
Másik meg hogy miért teszik a súlyát szóvá mindig a politika nem egy fitneszmodell bajnokság.
"...miért teszik a súlyát szóvá mindig ...": Hun vannak ilyen Hájas Májasok? Kb. Afrika valamelyik diktatórikus államaiban.
A kicsinysége meg tipikusan jellemzi "Speedy Gonzales" vagy épp Don Kartács egyéniségét.
Nem létezik, hogy 174 centi legyen. Mert akkor a 168 centimmel nekem is annyinak kellene lennem, mert egymagasak vagyunk.
Amúgy azért ide ütnek, mert fáj, és könnyű célpont.
Én sem szeretem, hogyha ezzel támadják, ilyennel senkit ne támadjanak.
De az tény, hogy ha 3 számmal nagyobb zakót hordana, még az is kicsi lenne rá, és annyit igazán megtehetne, hogy nem úgy néz ki az öltönyében, mint egy töltött hurka. Annyira már csak megemelte a saját fizetését, hogy egy új öltöny kijön belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!