Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bohár Dani facebook bejegyzése...

Bohár Dani facebook bejegyzései alatt miért vannak törölve a neki nem tetsző hozzászólások, vélemények? Egy közszereplőnek nem tűrnie kell, a kormánypárt szerint?

Figyelt kérdés
MP legalábbis ezt a választ kapta, amikor szóvá tette, hogy érzékeny adatokat tettek nyilvánossá az ő és a családtagjai kórházi kezeléseiről, hogy MP közszereplő és ezért tűrnie kell. Bohár Dani talán nem közszereplő? Neki miért nem kell tűrnie? Nem demokráciában élünk?

2024. szept. 10. 03:24
A kérdező szavazást indított:
De, tűrnie kellene, csak gyáva hozzá
De, tűrnie kellene, de nem bírja a kis mimóza lelkem
Nem kell tűrnie, rá nem vonatkoznak a saját törvényeik
Más egyéb
20 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%

Ez a gyökér, annyira közszereplő, amennyire az adódból közszereplővé tették.

Alanyi jogon, egyik sem lenne képes fennmaradni, akárcsak, mint youtube-er.

Nincs a magyar youtube topjai közt egy kormánypárti csatorna sem, nem véletlenül szántják be a 888, PestiSrácok, meg mittoménmik "szerkesztőségeit", nincs nézettségük. Az a pár tizezer, össze sem hasonlitható, egy VR, egy Magyarósi Csaba, vagy Pamkutya megtekintéseivel.

Újságirónak nevezni ezeket, meg kifejezetten bűncselekménynek gondolom.

Fizetett provokátorok és annyira közszereplők, mint Győzike.

2024. szept. 10. 06:17
 2/11 anonim ***** válasza:
8%

A közszereplő nem azt jelenti, hogy valaki aki szokott szerepelni a médiában, mert akkor minden tiktoker ide tartozna az időjósokkal meg a mentők szóvivőjével együtt.

A közszereplő az olyan személyt jelent aki választott közfeladatot lát el mint a politikusok például.

Bohár Dani nem közszereplő, csak szerepel a médiában.

Magyar Péter azonban közszereplő, hiszen megválasztott EP képviselő.

2024. szept. 10. 06:54
 3/11 anonim ***** válasza:
82%

2, Bohár Dániel közszereplő. Aki a médiában véleményt nyilvánit meg, az közszereplő, erre volt birósági itélet is korábban.

És csak mellékesen jegyzem meg, hogy majd 2 évtizedig Magyar Péter és Bohár Dániel ugyanonnan kapta a fizetését.

2024. szept. 10. 07:13
 4/11 anonim ***** válasza:
85%

2: " közszereplő az a személy, aki közhatalmat gyakorol, gyakorolt vagy közhatalom gyakorlásával járó tisztségre jelölték, illetve aki a politikai közvéleményt feladatszerűen alakítja vagy alakította."

Lásd a mondat második felét. Fizetett politikai propagandista.

2024. szept. 10. 07:37
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

"Mi sose vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk"

Orbán vezér

2024. szept. 10. 07:46
 6/11 anonim ***** válasza:
56%
Nem csak a bejegyzéseket törlik, le is tiltják a beszóló profilokat minden fideszesnél. Nem anyázásra kell gondolni, csak gúnyolódás, tények linkelése is elég.
2024. szept. 10. 07:52
 7/11 anonim ***** válasza:
55%

6/6

Engem youtube-on is tiltott a dupla ügynök fideszbérenc, nem is tudtam, hogy lehet tiltani ott. De már nem jelenik meg új hozzászólásom. Pedig én sem írtam semmi bántót, csak mivel külföldön vagyok ezért leírtam a tapasztalatom ami nem egyezik a kormánypropagandával

Úgy tűnik Orbán vezér hazudott és mégis elhallgattatnak :(

2024. szept. 10. 08:00
 8/11 A kérdező kommentje:
No, most hogy kiderült, hogy valóban közszereplő, lehetne a továbbiakban a feltett kérdésre is érdemben válaszolni. Köszi!
2024. szept. 10. 10:02
 9/11 anonim ***** válasza:
76%

Technikailag és jogilag mindenki azt moderál a saját oldalán, amit akar.

Az már nyilván más kérdés, hogy ennek az oldalnak van 20+ kezelője az adófizetők pénzén. Nekem inkább az a fura, hogy a facebook nem moderálja ki az alapvetően hamis politikai híreiket, pedig azok bőven kimerítik az álhír, sok esetben pánikkeltés bűncselekményét.

2024. szept. 10. 10:24
 10/11 A kérdező kommentje:

"Technikailag és jogilag mindenki azt moderál a saját oldalán, amit akar."

Biztos ez? MP-nek nem hagyták, hogy "moderáljon", a tudta és beleegyezése nélkül jelentettek meg róla és hozzá közel álló személyekről érzékeny személyes adatokat, nem volt semmilyen "moderálási" lehetősége. Bohár Dániel miért élhet ezzel a lehetőséggel, és MP miért nem?

2024. szept. 10. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!