Bohár Dani facebook bejegyzései alatt miért vannak törölve a neki nem tetsző hozzászólások, vélemények? Egy közszereplőnek nem tűrnie kell, a kormánypárt szerint?
Ez a gyökér, annyira közszereplő, amennyire az adódból közszereplővé tették.
Alanyi jogon, egyik sem lenne képes fennmaradni, akárcsak, mint youtube-er.
Nincs a magyar youtube topjai közt egy kormánypárti csatorna sem, nem véletlenül szántják be a 888, PestiSrácok, meg mittoménmik "szerkesztőségeit", nincs nézettségük. Az a pár tizezer, össze sem hasonlitható, egy VR, egy Magyarósi Csaba, vagy Pamkutya megtekintéseivel.
Újságirónak nevezni ezeket, meg kifejezetten bűncselekménynek gondolom.
Fizetett provokátorok és annyira közszereplők, mint Győzike.
A közszereplő nem azt jelenti, hogy valaki aki szokott szerepelni a médiában, mert akkor minden tiktoker ide tartozna az időjósokkal meg a mentők szóvivőjével együtt.
A közszereplő az olyan személyt jelent aki választott közfeladatot lát el mint a politikusok például.
Bohár Dani nem közszereplő, csak szerepel a médiában.
Magyar Péter azonban közszereplő, hiszen megválasztott EP képviselő.
2, Bohár Dániel közszereplő. Aki a médiában véleményt nyilvánit meg, az közszereplő, erre volt birósági itélet is korábban.
És csak mellékesen jegyzem meg, hogy majd 2 évtizedig Magyar Péter és Bohár Dániel ugyanonnan kapta a fizetését.
2: " közszereplő az a személy, aki közhatalmat gyakorol, gyakorolt vagy közhatalom gyakorlásával járó tisztségre jelölték, illetve aki a politikai közvéleményt feladatszerűen alakítja vagy alakította."
Lásd a mondat második felét. Fizetett politikai propagandista.
"Mi sose vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk"
Orbán vezér
6/6
Engem youtube-on is tiltott a dupla ügynök fideszbérenc, nem is tudtam, hogy lehet tiltani ott. De már nem jelenik meg új hozzászólásom. Pedig én sem írtam semmi bántót, csak mivel külföldön vagyok ezért leírtam a tapasztalatom ami nem egyezik a kormánypropagandával
Úgy tűnik Orbán vezér hazudott és mégis elhallgattatnak :(
Technikailag és jogilag mindenki azt moderál a saját oldalán, amit akar.
Az már nyilván más kérdés, hogy ennek az oldalnak van 20+ kezelője az adófizetők pénzén. Nekem inkább az a fura, hogy a facebook nem moderálja ki az alapvetően hamis politikai híreiket, pedig azok bőven kimerítik az álhír, sok esetben pánikkeltés bűncselekményét.
"Technikailag és jogilag mindenki azt moderál a saját oldalán, amit akar."
Biztos ez? MP-nek nem hagyták, hogy "moderáljon", a tudta és beleegyezése nélkül jelentettek meg róla és hozzá közel álló személyekről érzékeny személyes adatokat, nem volt semmilyen "moderálási" lehetősége. Bohár Dániel miért élhet ezzel a lehetőséggel, és MP miért nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!