Kötcse a mi farkas vermünk? Hitlernek volt ahová összehivta a brancsot.
2,
Nem veszem át az eu-s mandátumot..ja mégis..hazudozós tróger seniházi örömpöcs..
3, Én nem vagyok Magyar Péter szavazó, nem szavaztam rá és nem is fogok rá szavazni, mert nem az én értékeimet képviseli, de ettől függetlenül azt gondolom, hogy van különbség egy politikai szerepvállalás közti ellentmondás, -igen, valóban ellentmondott önmagának- és aközött, hogy hosszú évekig kissebbségek ellen kampányol és folytat valaki lejárató, gyűlöletkampányt, ártva vele nagyon-nagyon sok embernek, miközben saját maga is ebbe a kissebségbe tartozik, még a másik személy, maximum a saját hitelességét ássa alá, de ezzel nem árt másoknak, maximum szavazatot veszit vele.
Komolyan itt tart ez az ország, hogy nem tud különbséget tenni az állami homofóbia és rasszizmus okozta károk és egy önmagát lejárató politikus között?
4,
Állami homofóbia nincs,aberrált szexuális identitás elutasítása igen. Az normális,hogy néhány éves gyerekeket ézékenyítenek?-akik még azt sem tudják mi a nemi különbség?..hosszan sorolhatnám. Mind addig nem érdekel ki és milyen nemű,kihez vonzódik,ameddig a csukott ajtó mögött éli meg nemiségét...nagyon röviden ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!