Pekárné Farkas Emese korán érő típus?
Hát eztet én mostan oszt nem értem :D
Most szerinted azért nem tud Brüsszelbe költözni, mert "korán érő típus", vagy mert "23 évesen házas, családos asszony, a Második Reformkor párt alelnöke"?
(egyébként azért nem "tudnak" Brüsszelbe költözni - képviselőként - mert nem szavaztak rájuk. Semmi köze ehhez annak, hogy mi a háttere)
Hát nem gondoltam, hogy ennyire fiatal. Nekem szimpatikus, kedves nőnek tűnik, jókat mondott a vitán is, mégis erőtlennek érzem, nehéz hosszan odafigyelni rá. Gondolkoztam mi lehet az oka, talán a hangja túl lágy, nem elég átéléssel beszél...Szerintem valamit kéne változtatnia, hogy érdekesebb legyen, jobban odafigyeljenek rá, hogy ne kalandozzak el közben.
Szeretném ha fel tudnának építeni egy erősebb pártot, követem őket, mert jók az elképzeléseik, de szerintem ez így nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!