Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pekárné Farkas Emese korán...

Pekárné Farkas Emese korán érő típus?

Figyelt kérdés
23 évesen házas, családos asszony, a Második Reformkor párt alelnöke, EP képviselő jelöltje. Sajnos nem tudnak így Brüsszelbe költözni a férjével, ahogy azt tervezték.
2024. jún. 13. 13:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
??? xd
2024. jún. 13. 13:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát eztet én mostan oszt nem értem :D

Most szerinted azért nem tud Brüsszelbe költözni, mert "korán érő típus", vagy mert "23 évesen házas, családos asszony, a Második Reformkor párt alelnöke"?

(egyébként azért nem "tudnak" Brüsszelbe költözni - képviselőként - mert nem szavaztak rájuk. Semmi köze ehhez annak, hogy mi a háttere)

2024. jún. 13. 13:13
 3/8 Fsms ***** válasza:
45%
Életemben nem hallottam róla.
2024. jún. 13. 13:15
 4/8 anonim ***** válasza:
76%

Hát nem gondoltam, hogy ennyire fiatal. Nekem szimpatikus, kedves nőnek tűnik, jókat mondott a vitán is, mégis erőtlennek érzem, nehéz hosszan odafigyelni rá. Gondolkoztam mi lehet az oka, talán a hangja túl lágy, nem elég átéléssel beszél...Szerintem valamit kéne változtatnia, hogy érdekesebb legyen, jobban odafigyeljenek rá, hogy ne kalandozzak el közben.

Szeretném ha fel tudnának építeni egy erősebb pártot, követem őket, mert jók az elképzeléseik, de szerintem ez így nem fog menni.

2024. jún. 13. 13:17
 5/8 anonim ***** válasza:
77%
pekándióné
2024. jún. 13. 13:23
 6/8 anonim ***** válasza:
49%
Ez most megdöbbentett, utánanéztem és tényleg annyi 😅 Simán 35-40 körülinek gondoltam. Ettől még nagyon csinos és megvan az esélye, hogy sikeres politikus váljon belőle.
2024. jún. 13. 13:56
 7/8 anonim ***** válasza:
47%
Valószínű igen.
2024. jún. 13. 14:04
 8/8 anonim ***** válasza:
31%
A mai korosztályához viszonyítva elég érett és ambíciózus.
2024. jún. 13. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!