Jól látom hogy már két fajta ágy halott típus van az országban?
Figyelt kérdés
Vannak a Fideszes agyhalottak, és vannak akik annyira fidesz ellenesek hogy még ami tényleg nemzeti azt is fújolják... ez az ultraliberalizmus +Fidesz hatalom nagyobb sötétséget csinál a fejekben mint a 40 év kommunizmus/szocializmus2019. jún. 7. 13:51
1/16 anonim válasza:
Igen.A fidesz és a neolibsik is.
Az igazi helyes út a radikális baloldal.
2/16 A kérdező kommentje:
Radikális baloldal?! Nem igazán ismerem ezt a fogalmat, vagy inkább az eszméit/ideológiáit el magyaráznád? Vagy hogy te hogyan gondolod? Akar üzenetben
2019. jún. 7. 14:01
3/16 anonim válasza:
Mindkét oldalon vannak "agyhalottak" bőven. Én most speciel azon ellenzékiek miatt fogom a fejemet, akik elkezdték hazaárulózni, meg köpködni a Momentumot, csak mert nem képesek megérteni mit jelent az a szó, hogy E L Ő V Á L A S Z T Á S
4/16 Koplárovics Béci válasza:
A két agyhalott típus az oké, de szerintem az egyik az, amelyik feltétel nélkül imád egy politikust (tökmindegy melyiket), a másik pedig a feltétel nélkül gyűlöl (legalább) egyet. Mindkettőre számos példa van akár itt a gyakorin is.
5/16 anonim válasza:
A lényeg hogy mindenki hülye csak te vagy helikopter.
6/16 A kérdező kommentje:
Kedves 5. válaszoló gondoltam kész valaki aki nem érti mit írtam és belém köt, persze lehet hogy csak troll vagy és okoskodsz de az is lehet hogy valamelyik agyhalott típusba tartozol?!
Én személy szerint a jelenlegi politikai elitünket mind le cserélném, legyen az jobbikos MSZP DK fidesz stb stb mind el adná az anyját csak hogy hatalomhoz pénzhez jusson.
2019. jún. 7. 14:27
8/16 anonim válasza:
Az az igazán agyhalott aki még foglalkozik ezzel a sz**rral, de a legtöbb agyhalott az ellenzék szavazói közt van az fix, rínak egész nap, az élőfába is belekötnének (nem csak a politikában, mindenben, kötekedő, arrogáns köcsögöK), ahelyett hogy a saját életükkel foglalkoznának, nagyobb gyűlölködők mint bármelyik fideszes, 100X inkább vagyok egy fideszes társaságában, mert az ő életét legalább nem a k**rva politika teszi ki egész nap, igazából pont azért is szavaznak oda, mert van életük, nem merülnek bele annyira a dolgokba.
9/16 A kérdező kommentje:
És szerintetek mit lehetne ez ellen tenni? Vagy milyen ötleteitek vannak?
2019. jún. 7. 14:39
10/16 anonim válasza:
" igazából pont azért is szavaznak oda, mert van életük, nem merülnek bele annyira a dolgokba."
A következőt írtad: A tájékozatlan emberek, akik nem foglalkoznak a politikával vagy az ország helyzetével azok a fideszesek. Én nem reklámoznám ezt a helyedben, bár amúgy igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!