Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A 2RK az egyetlen, valódi...

A 2RK az egyetlen, valódi alternatívát kínáló párt?

Figyelt kérdés
Amelyiknek ráadásul nem az egymásra mutogatás a fő üzenete, ami már önmagában felüdülés. Én látok bennük potenciált, más hogyan látja, mi a véleményetek a pártról és arról az irányról, amit képviselnek?

2023. nov. 28. 19:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
70%
Szerinted.
2023. nov. 28. 19:25
 2/20 anonim ***** válasza:
32%
No, akkor a Fidesz-győzelem garantált.
2023. nov. 28. 19:26
 3/20 A kérdező kommentje:
#2: Kifejtenéd?
2023. nov. 28. 19:30
 4/20 anonim ***** válasza:
78%
Legalábbis egy jó kezdeményezés. MZP már meg is rágalmazta Fideszességgel, mert fél, hogy így nem lesz meg neki az 5%.
2023. nov. 28. 19:41
 5/20 A kérdező kommentje:
#4: Egy közös vitában már finomított MZP is rajta annyit, hogy nem fideszes, de az indulása jó a Fidesznek. Mondjuk őt se értem, hogy miért kell meggondolatlanul és indulatból mindenkit támadnia. Ez szerintem épp annak a rétegnek nem túl szimpatikus, amelyik szimpatizál vele.
2023. nov. 28. 19:45
 6/20 anonim ***** válasza:
54%
Szimpatikus is lehetne, hogyha nem az ellenzék más pártjai rovására terjeszkedne.
2023. nov. 28. 20:00
 7/20 A kérdező kommentje:

#6: Hosszú távon nem tudhatjuk, hogy kinek a kárára fog terjeszkedni, ha egyáltalan terjeszkedni fog. Talán meg tudnak szólítani bizonytalanokat is, ezt majd meglátjuk.

Amit viszont biztosan tudunk, hogy az ellenzéki pártok hosszú évek óta nem tudnak labdába rúgni, 2RK-val vagy anélkül. Ezt látva, szerintem nem azon múlik az ellenzék jelenlegi lejtmenete, hogy van-e új párt vagy sem. De ez csak az én véleményem.

2023. nov. 28. 20:04
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha ők lesznek azok akik egyesítik az ellenzéki szavazókat és rendszerváltást ígérnek, rajtam nem fog múlni. De most első körben csak azt látom, hogy tovább morzsolódik az ellenzék.
2023. nov. 28. 20:08
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan tudom venni. Viszont Isten bocsássa meg, de azt a két futóbolondot nem tudom komolyan venni, pénzt kuncsorogtak, mert lógójukat polóra kívánták, most meg 3500 forintért árulják. A politikai hontalanok-nak nevezték el a pártot, egy zsákfalu polgarmesterei. Az elején még nagyon bírtam őket, de a folyamatos hőzöngésükbe belefásultam. Mindkettő ordibál, mint a fába szorult mókus, és afektál. Tenyerébe mászó alakok. Ami meg egyenesen felháborító, hogy az egyik Orbánt cinikus jelzőkkel isteníti, azt mondta "két lábon járó béka galambunk" 3 perces körmondatokban cinikusan Isteníti "A mi császarunk" totálisan zakkant. Elvicceskednek, de ezzel csak szórakoztatják a politikai hontalanokat, elaltatják.
2023. nov. 28. 20:37
 10/20 A kérdező kommentje:
#9: Kétszer elolvastam a hozzászólasodat, de eskü nem tudom miről beszélsz.
2023. nov. 28. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!