Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ezek az USA szállodai munkát...

Ezek az USA szállodai munkát kínáló közvetítők mennyire lehetnek kamuk?

Figyelt kérdés
Olvastam jó pár dolgot a témában már, szerintem ez átverés. De minimum feketemunka. Egyik ismerősöm akar kimenni, mert a tesója már kint van, persze túltartózkodva lassan 1 évvel. Próbáltam lebeszélni, hogy nincs ott semmi, ami az EUban ne lenne, meg onnan nem tud csak úgy hazajönni, ha pedig lejár a 3 hónapos ESTA és megfogják kint akkor még jól rá is b*szik, vagy ha magától hazajön se engedik be többet mert megint "ottfelejtené" magát. Persze letiltott pedig normálisan írtam meg neki, hogy ezt nagyon gondolja át. Szerintem van ott épp elég latino meg hasonlóak, nem egy Kelet-Európai országból fognak szállodai takarítót keresni, de mivel a tesója kint van szóval ne szóljak bele. Viszont én meg féltem, hogy minimum lehúzzák pénzzel, vagy akár még rosszabb. Ezek a melók tényleg 100%ban feketemunkák, ahogy gondoltam, vagy akár lehúzások is?
2023. nov. 23. 08:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Szinte biztos, hogy esta/turista vízimmal visznek amivel dolgozni se lehetne
2023. nov. 25. 10:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Azzal lenne. Akkor jól gondoltam. Mondtam neki hogy ez a meló nem legális, de nem hallgat rám, mert gondoltam hogy találnak kint elég illegálist, nem egy fél világgal odébbról hoznák őket.
2023. nov. 25. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!