Vona Gábor új pártjának a TISZA miatt nincs esélye?
Figyelt kérdés
Ilyen szempontból rossz volt az időzítés, amikor párttá alakultak? Mit kellene tenniük ebben a helyzetben?2024. jún. 9. 15:32
1/5 anonim válasza:
Biztos, hogy ők az egyik vesztesei a tisza jelenségnek. Másik meg az MMN.
2/5 anonim válasza:
Nem a Tisza miatt. Vona egy áruló és köönyegforgató. Mikor kb ott tartott Jobbikkal mint a Tisza szeretne lenni, cserbe hagyta a pártot, mert eleve irreális hülyeséget tűzött ki célul. Aztán lemondott és pusztulásba hagyta a pártját és megcsalta elárulta a szavazóit. Ezért volt Jobbikos szavazó nem fog rá szavazni. Aki meg nem volt Jobbikos az meg azért nem, mert ő volt a Jobbik arca és nyilvánvalóan ideológiailag másik oldalon állt, akármit mesél már most magáról.
3/5 anonim válasza:
Én volt jobbikosként Vona partjára szavaztam. Nem árult ő el senkit. Az meg, hogy pusztulásba hagyta a Jobbikot a távozása után, nettó hülyeség. Volt kb. 3 elnök után, adott volt a lehetőség, hogy jobban csinálják.
4/5 A kérdező kommentje:
#2: Én nem voltam Jobbikos, de rájuk szavaztam volna, ha nem jelent volna meg a Tisza párt.
2024. jún. 9. 15:42
5/5 anonim válasza:
3 láthatod te vagy az abszolút kisebbség. A jobbiknak annyi és ez Vona hibája, ő indította el a pusztulást, a többi csakis következmény. És nem mentek át a Vonához a Jobbikosok ez is tény. Mihazánknál van egy rész ,meg a semmibe. Sokan már nem is szavaznak mert annyira elegük lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!