Miért hagyta magára a Jobbikot 2018-ban Vona Gábor?
Figyelt kérdés
Értem hogy még ígérte h lemond de harcolhatott volna tovább a legerosebb ellenzéki párt élénjún. 5. 20:58
1/7 anonim válasza:
Semmi oka nem volt rá, addigi legjobb eredményét érte el a jobbik, győzni meg esélye sem volt.
2/7 anonim válasza:
Amilyen lejárató kampány indult ellene, nem csodálom, hogy kiszállt. Szüksége volt pár év szünetre. Az alatt könyvet írt, szóval fejlődött emberileg.
3/7 anonim válasza:
Mert szerintem kezdte látni, hogy a néppártosodás nem a kívánt végeredményt hozza, meg gondolom jobbnak látta idejében kiszállni.
4/7 anonim válasza:
Felvették foodorás futárnak, aztán az jobban tetszett neki.
5/7 anonim válasza:
Ígéretet tett, hogy lemond, ha nem sikerül a kormányváltás és betartotta, ami valóban szokatlan egy politikustól.
6/7 anonim válasza:
Sztem elege lett belõle h folyamatosan megy ellene a mocskolòdàs.azèrt lelkileg nem könnyű ezt bírni. Inkàbb az a baj h ha màr lemondott akkor minek jön vissza? Komoly eredmènyt elérni már úgysem fog,csak viszi a szavazatokat.
7/7 anonim válasza:
Meglátta, hogy úgy azzal a jobbikkal sosem lesz változás. Belátta, hogy itt az egész politikai kultúrát kell megváltoztatni, hogy magyarország fejlődés útjára lépjen, ezért létrehozott egy mozgalmat majd pártot, hogy azzal próbálja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!