Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hagyta magára a Jobbikot...

Miért hagyta magára a Jobbikot 2018-ban Vona Gábor?

Figyelt kérdés
Értem hogy még ígérte h lemond de harcolhatott volna tovább a legerosebb ellenzéki párt élén

jún. 5. 20:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmi oka nem volt rá, addigi legjobb eredményét érte el a jobbik, győzni meg esélye sem volt.
jún. 5. 21:01
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Amilyen lejárató kampány indult ellene, nem csodálom, hogy kiszállt. Szüksége volt pár év szünetre. Az alatt könyvet írt, szóval fejlődött emberileg.
jún. 5. 21:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Mert szerintem kezdte látni, hogy a néppártosodás nem a kívánt végeredményt hozza, meg gondolom jobbnak látta idejében kiszállni.
jún. 5. 21:36
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Felvették foodorás futárnak, aztán az jobban tetszett neki.
jún. 5. 22:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ígéretet tett, hogy lemond, ha nem sikerül a kormányváltás és betartotta, ami valóban szokatlan egy politikustól.
jún. 5. 22:59
 6/7 anonim ***** válasza:
40%
Sztem elege lett belõle h folyamatosan megy ellene a mocskolòdàs.azèrt lelkileg nem könnyű ezt bírni. Inkàbb az a baj h ha màr lemondott akkor minek jön vissza? Komoly eredmènyt elérni már úgysem fog,csak viszi a szavazatokat.
jún. 6. 06:05
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Meglátta, hogy úgy azzal a jobbikkal sosem lesz változás. Belátta, hogy itt az egész politikai kultúrát kell megváltoztatni, hogy magyarország fejlődés útjára lépjen, ezért létrehozott egy mozgalmat majd pártot, hogy azzal próbálja meg.
jún. 6. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!