Régi jobbikosok, nektek nincs olyan érzésetek, hogy Magyar Péter hasonlít a 2018 előtti Vona Gáborra, csak ő nagyobb eredményt tud majd elérni?
Figyelt kérdés
ápr. 17. 19:48
1/9 anonim válasza:
Inkabb a 98-as Orbanra.
Vona az teljesen mas ertekek szerint gondolkodott.
2/9 anonim válasza:
Nagyon nem.
Vona azért rendesen jobboldali volt.
Magyar inkább olyan felemás.Kormányon lehet elmenne teljesen woke irányba.
3/9 Ghgj válasza:
Nem, egyáltalán nem, nagyon nem. Vona értékeket képviselt, amivel nem értettem teljesen egyet, de a mai napig hitelesen képviseli saját magát, még ha változott is (hiszen fejlődött). Magyar Péter populista, egyértelműen inkább a fiatal Orbánnal sorolható egy lapra.
4/9 anonim válasza:
A kérdés az, hogy a magyar nép hagyja-e, hogy magyar péterből is kisorbán legyen.
5/9 anonim válasza:
Lehet elfog érni, de Vona volt a legutolsó, akire bátran tettem az x-et.
MZP-nél az összefogásra nem túl motiváltan, de rájuk szavaztam (ugye Összefogásba kb tele volt olyannal, aki nem összeegyeztethető a nézeteimmel).
Most se lesz nagy változás. Arra teszem, aki a legesélyesebb, bár nem tiszta szívből.
LÉNYEG menjen a Fidesz!
6/9 anonim válasza:
Nekem a legtöbb 18ban jobbikos ismerõsöm most Petire akar szavazni, illetve van pàr balos ismerõsöm is aki rá szavazna.
7/9 anonim válasza:
Vona hiteles volt azzal együtt is, hogy szélsőjobból váltott macskasimogatásba.
Magyar Péterről meg mondanak mindenfélét, de igazából egyikről se tudom az gondolni, hogy az biztos nem úgy van.
8/9 anonim válasza:
Körömben a volt jobbikosak közül 2 fajta van. Az egyik, aki anno csak azért szavazott Vonára, hogy ne a fidesz legyen. Ők MP-re hajaznak. A többi meg aki elvből szavazott a jobbikra, ők most 50-50 fidesz és nem szavazok között billegnek.
9/9 anonim válasza:
#2 Nem lehet, hanem biztos. Mivel ezt "követeli" meg az uniós politika.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!