Melyik magyarországi párt szeretné behozni a migránsokat, ill. melyik támogatja az LMBTQ-propagandát?
Azért tettem fel ezt a kérdést, mert a Fidesz 3 ütőkártyája a következő:
- migráció
- LMBTQ-propaganda
- háború
Ezen ügyeknek köszönhetően nyerik a legtöbb szavazatot szerintem. Ha egyéb dolgokat nézünk (gazdaság, oktatás, egészségügy stb.), ott nem kiemelkedő a kormány, sőt...
No de adódik a kérdés: az ellenzék tényleg beengedné a migránsokat, támogatná a nemátalakító műtéteket, és belesodorna bennünket a háborúba?
De ezt mire alapozod? Hol, mikor mondtak ilyesmit?
Tudom, hogy a Fidesz szerint az ellenzék ezeket akarja, de ezt mivel bizonyítják?
Tiszta szívvel állíthatom mindháromnál a Fidesz vezet az élen. Sajnos.
Soha ennyi "vendégmunkás" migránst nem szervezett be a NER gyárakba mint most.
Soha ekkor LMBTQ ellen propagandát nem nyomott közpénz millókból mint ők. Negatív propaganda is propaganda mint tudjuk.
Közben hát a Fideszben van a legtöbb meleg kábszeres szexpartizós pedofil és korrupt csaló. De főleg a legfelsőbb köreikben ami szomorú.
Háborúpártiságban verhetetlen Orbán, aki 1989-óta megosztja az országot háborúpárti beszédeket tart, és konkrétan egy háborús diktátor a barátja Putyin személyében. Mi ez ha nem őrült háborúpártiság? Hiába játsza itt nekünk a lombos gerinctelen békepártit a kamerák előtt.
A fidesz hozza be folyamatosan a migránsokat, közben meg mirgáncsozik
A fidesz LMBTQ-zik miközben homokos papok, homokos alkotmányírók, és pedofilbújtató, mentegető pöspökök miniszterek, köztársasági elnökök vannak a soraikban
2#
A nyilatkozataik alapján.Én rendszeresen figyelem különböző politikusok különböző nyilatkozatait.
Hát a migrációt ahogyan nézem, az ellenzéki pártok nagy része már el is felejtette, már Gyurcsány is mondta, hogy nem bontaná le a kerítést. A migrációt talán még a Momentum támogatná, a többi párt ellene van, bár a Fidesz meg kiengedi a migráns csempészeket.
Az LMBTQ -nál már más a helyzet, azt többen támogatják. A Mi Haznák és a Fidesz ellene van, a Tisza még nem nyilatkozott ilyen kérdésben, míg a Momenzum, DK, MSZP, Párbeszéd, LMP egyértelműen támogatja.
A háborúnál megint más a helyzet. A Fidesz nem küldene fegyvert, a Mi Hazánk sem, illetve a Tisza sem. Viszont a Momentum, valamint DK már szeretné fegyverekkel is támogatni Ukrajnát, de mindketten a sorkatonaság ellen vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!