Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyi most a tanári fizu, pl...

Mennyi most a tanári fizu, pl általánosban, kezdő és sok éve tanítónak?

Figyelt kérdés
Valakitől azt hallottam, hogy 800 bruttó.

szept. 7. 07:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

9

Szintén.

szept. 9. 21:23
 12/18 anonim ***** válasza:
Ped 2-es vagyok, 38 éves. Bruttó 555 ezer alap, arra jön rá 2+4% pótlék és egy 50 bruttós osztályfőnöki pótlék. Bruttó 638 ezer ft a vége. Nem egy nagy bér, inkább átlagos, én elvagyok így, mert nincs gyerek, se család, vagy gyerektartás, stb. 75 ezres lakáshitel, rezsi, 90 kaja. Havi 120 ezret félre tudok tenni egyedül.
szept. 28. 11:37
 13/18 anonim ***** válasza:

Ped1, 9 év tanári tapasztalat és nekem is 360-at utalnak nettóban.

Ehhez van még egy 30E Ft ofő pótlék, de ugye az az összes ofői tevékenységet fizetik (ofői óra, szervezkedés, hiányzások kezelése, egyéb adminisztrációs munkák, kirándulás, stb).

Sajna ezen felül semmi más. Nincs szép kártya, cafetéria, bónusz, 13.havi, karácsonyi vagy nyaralási pénz. Semmi.

nov. 28. 09:29
 14/18 anonim ***** válasza:

13

Mármint az összes ofői tevékenységet ezzel a havi 30E Ft-tal rendezik le, úgy értettem.

nov. 28. 09:31
 15/18 anonim ***** válasza:
En kapok 20% eselyteremteseit. Plusz ofi potlek. 4% termtud szak, 2% egyetemi potlek. 500 netto így havonta. Nekem jo. Ez keleten atlag feletti bèr.
nov. 29. 17:21
 16/18 anonim ***** válasza:
Eselyteremtèsi pótlèkot.
nov. 29. 17:21
 17/18 anonim ***** válasza:
Ja igen a mesterszakos pótlék 2%. Ezért már megéri tanulni. Ja, nem. :(
nov. 29. 21:20
 18/18 anonim ***** válasza:
Mesterdiolomàval, 6 év gyakorlattal kapok nettó 364 ezer forintot.
nov. 30. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!