Nehéz munka az Általános irodai adminisztrátor?
Nem nehéz, mivel szakmai tudást nem is igényel. Kell érteni a számítógéphez (pl hogy kell bekapcsolni, hogy lehet a filekezelőbe belépni, ms office / Word, Excel..., nyomtatás, esetleg PDF használati progik - acrobat) meg a lyukasztó, tűzőgep használata, hogy van-e telefonhasználati, kommunikációs képességed.
Inkább embertípus kérdése.
Szeretik a Palyakezdőket, lelkesek és nem kérnék durva fizut.
Pályázd meg, nyerd el, kezdésnek tökéletes
Attól függ, pontosan mit csinál.
Én 3 évig voltam adminisztrátor, 2 helyen. Az első nagyon nehéz volt, tényleg nehéz a monotónia miatt. Nehéz volt tűrni a monotóniát. Konkrétan volt, hogy a 9 órás munkanap (30 perc ebédszünet, a péntek rövidebb) végére lelkileg kivoltam és fizikai tüneteim is voltak.
Itt csapatostul vettek fel minket és rászabadítottak a rendszerre, manuálisan kellett adatokat összenézni és/vagy javítani. Például: egyik ügyfél 8 adat, Excel vs az online felület, azután jön a következő, következő, fejenként összesen mondjuk 150. Egy monitoron, ráadásul laptopmonitoron....
Ennél talán már egy teljesen mechanikus munka is jobb (például csavarok üvegcsékre rakása), mert legalább el lehet gondolkozni, álmodozni közben.
Van olyan adminisztrátor munka, ami ennél azért változatosabb és néha gondolkozni is kell, vagy akár pár Excel függvényt is használni kell.
Szóval a válasz az egy naaaagyon határozott attól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!