Általános irodai adminisztrátor, adatrögzítő munkákra jelentkezésnél hátrány lehet a folyamatban levő tanulmány?
Nekem munka kell a pénz miatt.
Igen, átmenetileg kell, nem életem végéig akarok biorobot ctrl c, ctrl v emberke lenni. Nem azért tanulok.
Most azért önző vagyok őszintén szólva: enni akarok valamit...
Szeretnék egy általános irodai adminisztrátor munkát, jó esetben pár hónapra, de akár évekre, ez majd elválik.
Rontja az esélyemet, ha benne áll az önéletrajzban, hogy tanulok?
Aránylag kevés helyre hívtak be, pedig kb mident megpályáztam, ami budapesti és maximum középfokú/kommunikációképes angolt kérnek. Tárgyalóképes nyelvtudással azért még NEM rendelkezem - bár tervben van a felsőfok, sőt, a német középfok. Egyszerre (nekem) nem megy minden.
Bele van írva. Így érzem igaznak, őszintének.
Csak hát nemigen hívnak vissza - kevés ideje keresek, ellenben nagyon sok helyre beadtam.
Ilyen irodakukacos melókra óriási túljelentkések vannak, én nem írnám be a helyedben, mert lehet sok jelentkező közül letudják vonni azt ki meddig tud és akar lenni, és az fontos szempont.
Azért az adminisztrátor nem egy agytröszt meló, szóval ne tudják hogy ennél komolyabb tanulmányokat folytatsz, mert lehet rájönnek könnyebben fluktuálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!