Általános irodai adminisztrátor, adatrögzítő munkákra jelentkezésnél hátrány lehet a folyamatban levő tanulmány?
Nem gyanús, ha 2 önéletrajz van fent Profession-ön?
Vagy vállaljak addig árufeltöltést, takarítást?
A gyári meló műszakos + magamat ismerve 1 hét alatt őrülnék bele.
Azért szomorú, hogy ebben a r... országban ezt jelenti a nagy "munkaerőhiány".
Diplomával, B kategóriás jogsival, nyelvtudással, tanulékony emberként, jól ismerem az Excelt, a Wordöt, de amit nem tudok fejből, arra rá szoktam jönni és irodai munkában 2,5 év tapasztalatom van.
Így gyári munkásnak? Szuper.
Nem kell jobb.
Ne fizikai munka legyen, hétfőtől-péntekig, ülőmunka, nappal és kapjam meg a nettó 150-et.
Az eddigim is pocsék volt, ezért is jöttem el.
Nem nézem le a gyári melósokat, mert az ember, mint olyan nem ettől függ, pl az EQ többet ér.
Pont fordítva.
A beleölt munkát (NEM magamat, hanem a munkát magát) szeretném többre becsülni.
Nem ezért angolozok szinte minden nap, nem ezért tettem le a jogsit és mentem a hétvégén is egy kört csak gyakorolni, nem ezért van diplomám, végzettségeim. Nem ezért gyakoroltam néha otthon az Excelt, rajta az alapvető (de a mi mindennapi munkánk során nem szükséges) függvényeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!