Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldali emberek egy jó...

A baloldali emberek egy jó része miért rasszista az orosz néppel szemben?

Figyelt kérdés
szept. 5. 10:26
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
91%

Lehet, igen, lehet, lehet, lehet, de azt kikérem magamnak, hogy védem az ukránokat. Azzal, hogy nem szeretem a ruszkikat és nem támogatom őket és, hogy a te szóhasználatoddal élve, szerinted rasszista vagyok irántuk, nem jelenti azt, hogy mást védek.

Az én nagybátyámat orosz tank által lőtt bomba ölte meg.

szept. 5. 12:43
 52/63 anonim ***** válasza:
12%

48, miért mosdatjuk az oroszokat? Pl. Mert értelmetlenül halt meg 700 ezer ember ( még ha főleg ukrán is) csak mert Zselé be akar lépni a natóba.

Mert az ukránok fűrészelgetnek turulszobrokat és pofáznak nekünk, fenyegetőznek stb.

Mert Ukrajna a fél orszagát úgy szerezte. Ezért van kb. 10 millió orosz ott, van magyar, lengyel, roman stb. terület. Ez csak 30 éve történt. Ujrajna atombomvával zsarolva Jelcint kapta meg ezeket. Tehát nem nevezhető bűnnek ezek kis részének Visszavétele... amikor elnyomnak ott 10-20 millió orosz nyelvűt.

Például.

Hogy a náci egyenruhaban bohóckodó ukránokat ne említsük.

Milyen nép az aki ennyire ragaszkodik megszerzett területekhez, megölve lassan 1 millió embert... színorosz földekhez.

szept. 5. 12:43
 53/63 A kérdező kommentje:

52.

nem is volt akkor orosz tank csak szovjet

szept. 5. 12:45
 54/63 anonim ***** válasza:
65%

53,azt ne tőlem kérdezd, hogy ti mit miért tesztek.

Elég nekem az, hogy én tudom, mit miért teszek.

szept. 5. 12:46
 55/63 hollófernyiges ***** válasza:
83%

"a háború azért van mert Ukrajna nem hajlandó semlegességre"

Ez sem igaz, Ukrajna totálisan semleges volt, komolyan fel sem merült a NATO-hoz csatlakozása, egészen addig, amíg 2014-ben Putyin meg nem szállta a Krímet és el nem indította a kelet-ukrajnai szeparatista háborúkat, bosszúból azért, mert elzavarták az ő emberét, Janukovicsot.

szept. 5. 12:48
 56/63 anonim ***** válasza:
15%
Pontosabban 2014ben jött a nato puccs, natós kormany, tollba mondta az usa kik legyenek kormanytagok, és ekkor léptek az oroszok, megvédve az egyetlen tengeri bázisukat ott. Gondolom az oroszokkal sem bánhattak túl jól a donbaszban...
szept. 5. 12:54
 57/63 Molyember ***** válasza:
81%
Leginkább Oroszország nem bánik jól az ukrajnai oroszokkal, ugyanis teljes városokat tüntettek el örökre, amikben ők is éltek.
szept. 5. 13:02
 58/63 anonim ***** válasza:
95%

"48, miért mosdatjuk az oroszokat? Pl. Mert értelmetlenül halt meg 700 ezer ember ( még ha főleg ukrán is) csak mert Zselé be akar lépni a natóba."

Tán nem az oroszok ölték meg, vagy küldték őket meghalni?

Egyébként se beszélj félre, arról írtál és arra reagáltam, ami Ukrajna és Oroszország közötti ok-okozatokról szólt. Egy hazug narratívát állítasz fel olyankor, mikor kizárólag az oroszok vélt, vagy valós sérelmeit sorolod fel, mindenféle előtörténet, vagy az ukránok társított sérelmei nélkül.

Az igazság az, hogy Oroszországnak nincs olyan szomszédja, akit ne próbálna meg posztszovjet módon irányítása alá vonni, tehát nincs olyan, hogy bárki is semleges tudna lenni, mert azt Oroszország sem engedi. És voltak idők, mikor ebben mind egyetértettünk ebben az országban és csak azon vitáztunk, hogy az új Oroszországgal (2000-es évek utánival) minek mentén oldjuk meg, vagy gondozzuk a kényszer szülte kereskedelmi függésünket.

szept. 5. 13:33
 59/63 anonim ***** válasza:
13%
Mert az amerikai propagandamédia megmondta nekik, hogy az oroszok rószak.
szept. 5. 14:08
 60/63 hollófernyiges ***** válasza:
89%

"2014ben jött a nato puccs"

Ja persze a NATO küldte tüntetni országszerte az embereket, meg a NATO kezdte el lelövetni a tüntetőket, hogy azután a saját pártja is kihátráljon Janukovics mögül. Mindenki megértheti, hogy egy kormányváltás után (amilyenből már addig is volt vagy húsz Ukrajnában a szevasztopoli bázis legkisebb veszélyeztetése nélkül) Putyinnak nem volt más választása, mint megszállni a Krímet.

"Gondolom az oroszokkal sem bánhattak túl jól a donbaszban."

Tudod mikor kezdték el abajgatni az oroszokat? Pontosan a Krím megszállása és a szakadár háború elindítása után, utánanézhetsz a dátumoknak. Azelőtt úgy bántak velük mint a hímes tojással, bel- és külpolitikai okokból egyaránt.

szept. 5. 14:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!