Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldali emberek egy jó...

A baloldali emberek egy jó része miért rasszista az orosz néppel szemben?

Figyelt kérdés
szept. 5. 10:26
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 Fsms ***** válasza:
93%

Az ukrán front nem azt jelenti, h ukránok alkottak egészben hanem, h Ukrajna területen alakult. Sok volt benne a távol-keleti, tudod akik végig erőszakolták az országot és közel 1 millió embert vittek el malenkij robotra.

Utána Az oroszok 40 éven keresztül szállták meg az országot, nyomorítottak meg minket.

Hihetetlen, h a Fidesz propaganda ilyen moszkovitákat nevelt.

szept. 5. 10:53
 22/63 anonim ***** válasza:
87%

20, ha ettől jobban érzed magad, rasszista vagyok.

Bár, se bőrszinnel, se vallással nincs bajom, sőt homofób sem vagyok és az emberi jogok élharcosának is tartom magam. De, mivel tisztában vagyok azzal, hogy az oroszoknak mit köszönhet ez az ország, ha ez rasszizmus, ide nekem azt a cimkét, de akkorába, amit még nem látott e föld a hátán.

szept. 5. 10:53
 23/63 anonim ***** válasza:
55%
Az ilyen sztorik szerintem is teljesen feleslegesek. Nekem nyugati cégnél több orosz kollégám is van, és az egyetlen amit el tudok mondani róluk, hogy pontosan ugyan olyanok, mint az én közegem budapesti mérnökként, főleg a moszkvaiak. Persze ők mind városban felnőtt, nyelveket beszélő, egyetemet végzett és végül Nyugatra költözött emberek, nem reprezentatív az egész országra nézve, de elképzelni nem tudom, hogy valaki aki ilyen embereket ismer az egész orosz népet úgy en bloc tudja gyűlölni. Egyébként még jellemző rájuk, hogy szégyellik, hogy oroszok, és ha lehet inkább titkolják, amit végtelenül szomorúnak tartok.
szept. 5. 10:54
 24/63 anonim ***** válasza:
87%
23, baloldali emberek lettek megkérdezve, én baloldali ember vagyok és a saját véleményemet, tapasztalataimat irtam le, ha felesleges, akkor nem kell megkérdezni és nem fogom leirni legközelebb.
szept. 5. 10:57
 25/63 anonim ***** válasza:
13%
24 az a baj, hogy ilyen sztorikkal, hogy "láttam oroszokat részegen balhézni, ukránokat meg nem, szóval az oroszokat utálom" csak azt bizonyítod, hogy mélységes ostobaságokra alapozod a világnézeted. Bár valóban ez is válasz a kérdésre, csak ezzel a jobboldalá alá adod a lovat.
szept. 5. 11:00
 26/63 anonim ***** válasza:
46%

25, senki sem tökéletes én sem, amig jogomban áll mélységesen ostobónak lenni, addig biza én mélységesen ostoba fogok maradni, akár tetszik a válaszom, akár nem.

A véleményem viszont a továbbiakban is fenntartom.

szept. 5. 11:03
 27/63 anonim ***** válasza:
7%
Azért rasszisták az oroszokkal szemben, mert erre kapták a parancsot Amerikából.
szept. 5. 11:05
 28/63 anonim ***** válasza:
5%

Talán a baloldaliak gyengébb képessegűek. Hazaszeretet, azaz szeretet is sokkal kevesebb van bennük, így érthető a rasszizmus is. Könnyebben megtéveszthetők, egyszerűbbek. A baloldali értelmiség meg elég erkölcstelen, magyarellenes, komcsi vagy libsi, még ha az iq-ja nem is alacsony.

Trendiek, úgymond támogatják az aktuális ügyet, amit elvár a társadalom.

szept. 5. 11:09
 29/63 hollófernyiges ***** válasza:
85%

"azok nem oroszok voltak hanem ukránok! a szovjetunión belül a mai ukrajna területéből küldtek ide katonákat"

Ez nem igaz. A szovjet hadseregben keverték a katonákat, nem voltak nemzetiségi egységek (már csak azért is hogy ne lázadjanak fel és kénytelenek legyenek egymás közt is az orosz nyelvet használni). Ukrajnában is szolgáltak mindenféle nemzetiségű katonák, többek között ukránok is, de egyszerű demográfiai okokból (a Szovjetunióban oroszból volt a legtöbb) többségük orosz volt.

szept. 5. 11:23
 30/63 anonim ***** válasza:
84%

Azért ti erkölcsi fölényben lévő jobboldali emberek jobb ha tudjátok, a rasszizmus nem azt jelenti amit gondoltok róla.

Az a fehér ember aki utálja az oroszokat, az nem rasszista. És az sem, amelyik utálja Oroszországot.

szept. 5. 11:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!