Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldali emberek egy jó...

A baloldali emberek egy jó része miért rasszista az orosz néppel szemben?

Figyelt kérdés
szept. 5. 10:26
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 A kérdező kommentje:

a tanulatlanok kedvéért még egyszer belinkelem az európai unioállásfoglalását rasszizmussal kapcsolatban

Az Európai Unió szerint hivatalosan rasszizmus:

"Az etnikai alapú kiválasztás tekintetében

1. Egyértelműen definiálják és törvényben tiltsák meg az etnikai ismérveken

alapuló kiválasztást;

A jelen ajánlás céljából az etnikai alapú kiválasztás jelentése a következő:

„Az olyan ismérvek, mint a faj, a bőrszín, a nyelv, a vallás, a nemzetiség vagy a

nemzeti vagy etnikai származás"

Nyelv( orosz)

szept. 5. 12:12
 42/63 Molyember ***** válasza:
82%

Tudom, én vagyok a legnagyobb troll, általában le is szoktak zsidózni, meg kaptam már privit arról, hogy fel fog akasztani a hülyéje. Az internet ilyen.

Pontosan miben áll a trollkodásom? Azt hiszem, sikerült kerek mondatokban megfogalmaznom az álláspontomat, még érveltem is mellette, ami érveket akár meg is támadhatnád, ha képes lennél rá. Attól nem leszek troll, hogy nem vagy az.

Mit értettél kognitív disszonancia alatt? Mert az, hogy te kijelented, hogy rasszista vagyok, miközben te kijelented, hogy liberális is vagyok, és te kijelented, hogy a kettő ellentétben áll egymással, az nem kognitív disszonancia, hanem szalmabáb érvelés. Ezt a disszonanciát inkább a fideszes oldalról érzem, mert minden civilizált (békés) országgal szemben nagy a pofája a külügynek, de amikor az oroszok beleszartak az '56-os hősök sírjába, akkor nagy lett a csend. Az is érdekes, hogy állítólag "ezek az oroszok már nem azok az oroszok", miközben az ukrajnai háború igen jól dokumentált, ezért pontosan tudjuk, hogy de, ezek pontosan azok az oroszok. Nem érdemelnek sem megértést, sem megbocsátást, egyszerűen el kell szigetelni őket, ahogy a börtönök is elszigetelik a deviáns embereket a normális emberektől.

Ukrajna független ország, joga van belépni a NATO-ba, ha ezt látja jónak. Finnország is belépett, mégse támadta meg őket Putyin, amíg le nem zajlott az eljárás, pedig az eddigi logika alapján ezt kellett volna tennie. Az meg, hogy megpróbáljátok elvitatni Ukrajna jogát az önvédelemhez, az undor egy eddig ismeretlen fokát váltja ki belőlem. Ezer példát írtak már erre a háború kitörése óta, hogy miért baromság ez, de valamiért nem értettétek meg. Gyanítom, nem szabad megértenetek.

Nagyon remélem, hogy néha éreztek egy kis szégyent, mert én sokat szégyenkezem miattatok.

szept. 5. 12:15
 43/63 anonim ***** válasza:
93%

Rasszista az általános szóhasználatban, egy uniós jogi paragrafusokban azt jelenti hogy egy rasszhoz tartozókat utálja valaki.

Pl. keletieket sárgákat, vagy feketéket néégereket, vagy fehéreket.

Tehát aki rasszista a négerekkel, az nem a bantukat utálja de a busmanokat és a szenegáliakat szereti hanem a feketéket en bloc nem szereti.

Ilyen értelemben nem lehet az oroszokat utálni de a lengyelekt cseheket szeretni egy rasszistának.

szept. 5. 12:19
 44/63 A kérdező kommentje:

48.

most miután rasszista voltál megpróbálod kimosni magad hogy nem vagy rasszista és úgy csinálsz mintha nem értenéd a szavak jelentését!

tudod hogy mit jelent a nemzetiség,nyelv?

szept. 5. 12:22
 45/63 anonim ***** válasza:
73%
A kérdező szimplán provokál. Erről szól a mai magyar politika. Alázzunk meg minnél jobban, minnél több embert, akár úgy is, hogy valós, a saját történelmünket köpi szemen ezzel, azon emberek emlékét és áldozatát veszi semmibe, akik a mai Magyarországért harcoltak egykor -már persze annak fényében, hogy ne akarjunk a ruszkik alá tartozni-.
szept. 5. 12:23
 46/63 A kérdező kommentje:

51.

most ez ő legújabb módi hogyha lebuksz hogy rasszista vagy akkor én vagyok a provokátor mert tükröt mutattam neked?

szept. 5. 12:25
 47/63 anonim ***** válasza:
82%

"37, a háború azért van mert Ukrajna nem hajlandó semlegességre, pedig az elvarható, orosz testvérnép, közel Moszkvához. Ill. az amcsik megpuccsolták. Majd az ukránok fegyverkeztek. Talan még támadni is akarták Donbaszt..."

Nem hajlandó a semlegességre? Szerintem az oroszok sem voltak hajlandóak a semlegességre, tekintve hogy folyamatosan befolyásuk alatt tartották Ukrajnát. Hatás-ellenhatás, ami történt. És az ukránok persze, hogy fegyverkeztek, hisz katonai erővel területeket annektáltak tőlük. És a Donbasz hivatalosan is Ukrajnához tartozik, csak az oroszok szeparatista erőket fegyvereztek és támogattak folyamatosan.

Miért akarjátok folyamatosan mosdatni Oroszországot, hogy csakúgy történnek körülötte dolgok és semmi közük vagy előtörténetük nem volt ezekhez az eseményekhez?

szept. 5. 12:28
 48/63 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, 2 nagybátyám is 56-os volt, az egyik meghallt a másikat meg nem láttuk jó sokáig. Az ő áldozatukat veszed semmibe.

Oroszország, nem a mi barátunk, ha ez rasszizmus, én vállalom, hogy rasszista vagyok. A családom emléke miatt én felvállom, hogy rasszista vagyok, számomra ez nem lebukás, számomra az gyomorfoditó, ahogy a ruszkik vannak védve és mosdatja őket ma a hatalom. Ezért provvokáció.

M

szept. 5. 12:28
 49/63 anonim ***** válasza:
14%

Most meg van engedve.

Amúgy nagyon durva, hogy pont a liberálisok tiporják lábbal az emberi jogokat.

szept. 5. 12:37
 50/63 A kérdező kommentje:

49.

lehet hogy a nagybátyádat az átalad védett ukránok felmenői ölték meg

szept. 5. 12:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!