A magyar jobboldal miért a baloldali orosz vezetést támogatja, miközben az oroszok balosok, és a nácikat irtják uk-ban akik ideológiailag az magyar jobbhoz tartozik?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 4. 16:40
1/12 anonim válasza:
Mert itt már a bal- és jobboldal üres lózung, valójában autokrata moslék mindkettő sőt mindhárom ország.
2/12 anonim válasza:
Mert ezek a szavak mára elvesztették valódi jelentőségüket. Ahogy Putyint úgy Orbánt is csak a hatalom érdekli nem az irányvonal.
3/12 anonim válasza:
Lehet, hogy üres lózung, és valahol egyet is értek vele, de, azért én máig beszrk, rajta, hogy az európai neonácik egy exkgb-s kommunistáért rajonganak, aki nyiltan a szovjet rendszer valamiféle újrafelállitásán munkálkodik... szerintem a monty python fénykorában sem tudott ennyire groteszk lenni.
4/12 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
Az orosz vezetés szélsőjobbos.
Putyin már ultrakonzervativ, nem pedig kgb-s.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm akkor megerősítettek hogy jól látom hogy nincs logika benne, egyszerűen a magyar jobboldaliak annyira fogékonyak az orosz dezinformációs propagandára hogy képesek az elveikkel teljesen szembemenő autokráciát támogatni.
2023. ápr. 4. 17:17
6/12 anonim válasza:
7/12 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
Ezek melyike cáfolja amit írtam?
8/12 anonim válasza:
Hogy lett az egykori KGB-tisztből Oroszország miniszterelnöke, majd elnöke?
Putyin: Még most is szeretem a kommunizmust
Nem kényszerből lettem a párt tagja. Nem mondhatom, hogy igazán hívő kommunista voltam, de védtem a rendszert.
9/12 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
"Köszönöm akkor megerősítettek hogy jól látom hogy nincs logika benne, egyszerűen a magyar jobboldaliak annyira fogékonyak az orosz dezinformációs propagandára hogy képesek az elveikkel teljesen szembemenő autokráciát támogatni."
Én nem támogatom a putyint, csak ellenzem ukrajna támogatását.
10/12 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
8-as.
Meg lejjebb szidja is a lenint.
Egyszer ezt mondja, egyszer azt.
Adtól még szélsöjobbos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!