Mit szólnál hozzá, hogy, ha Orbán főispán, egyik nap úgy kel felne fel, hogy kilépteti az országot az Európai Únióból, majd másnap beléptetné az Amerikai Egyesült Államokba?
Figyelt kérdés
tegnap 17:17
4/13 anonim válasza:
Mondjuk az első még menne (kirúghat minket, ahogy kinéz), de a második lépcső totál esélytelen.
De! Megmagyarázná, hogy az EU nem engedte, hogy az a bestye lelkük..
5/13 anonim válasza:
Szerintem ő inkább királynak képzeli magát.
Biztos vagyok benne,hogy párszor elővette a vitrinből a Szent koronát és néha rá illesztette arra a béka fejére.
6/13 anonim válasza:
Putyin meg Micimackó elvtársa nagyot csalódna benne. De én jóváhagyom, Cadillacot a magyar segg alá, hambureszt a magyar pofába, előre és nem hátra!
7/13 Dongaben válasza:
Mit szólnál hozzá, ha egyik nap úgy ébrednél, hogy Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc, Magyar Péter nem is léteznének? Időgép van valakinél elfekvőben?
8/13 anonim válasza:
Nagyot néznék, me' eddig a "Hanyatló Nyugatról" pofázott a vezér, nem mellesleg eddig Puttyantónál kalapolt eddig.
Akko' hogyan is van ez most?
9/13 anonim válasza:
Szerintem jobban járnánk :) de sajna nem így működik, aligha akarna az USA felvenni minket 52. tagállamnak.
Amúgy az EU-hoz nem a miniszterelnök csatlakozott, hanem egy parlament által ratifikált szerződés. Bár példa van rá (Brexit) de egy hosszadalmas folyamat.
10/13 A kérdező kommentje:
Nem én ittam gyógyszerre, hanem egy elemzésben hallottam, hogy, ha ki akarja kerülni az amcsi vámháborút, kb ez lenne az egyetlen megoldás rá.
tegnap 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!