Hogy lehet, hogy egy Magyarországra tartó repülőgépen ránézésre több orosznyelvű ember utazhat már mint magyar?
Ahhoz viszont közöm van, hogy, ha európai állampolgár az EU hoz egy döntést, hogy ők márpedig nem jöhetnek be, akkor a magyar kormány, miért engedi rám őket mégis?
Van hozzá közöm.
"én nem maradtam, a ruszkik viszont igen."
Ha vonattal mész tovább Budapestről akkor senki nem fog ellenőrizni. Oroszokat lehet reptéren át nem engednek be, de a Railjeten senki nem kér útlevelet 😉
“ Hogy lehet, hogy, ha elvileg az oroszok nem jöhetnek Európába, Budapestre, mégis?”
Semmiféle ilyen szabály nincsen. Vannak egyes államok, amelyek korlátozzák már a turistavízumok kiadását is, de Magyarország nyilván nem ilyen.
"ma 13:39"
Én oroszból nyelvvizsgáztam, mert kellett a diplomához a nyelvvizsga, de nehezen külömböztetem meg az ukrántól... Te, biztosan jobban vágod az oroszt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!