Hogy lehet, hogy egy Magyarországra tartó repülőgépen ránézésre több orosznyelvű ember utazhat már mint magyar?
Figyelt kérdés
Tegnap repültem Budapestre egy arab világból jövő repülőjáraton és már a kapuban feltűnt, hogy mennyire sok ruszki áll a sorban, aztán a gépre érkezésnél, meg szóhoz sem jutottam, a gépen több orosz szót hallottam, mint magyart. Hogy lehet, hogy, ha elvileg az oroszok nem jöhetnek Európába, Budapestre, mégis?szept. 3. 12:48
1/21 anonim válasza:
Mégis. Ők már biztosan arabok vagy magyarok.
2/21 anonim válasza:
Mert csak így tudnak eljutni Magyarországra, átszállással egy "közvetítő" reptéren keresztül. Nincs közvetlen járat Budapest és Moszkva között.
3/21 A kérdező kommentje:
De egyáltalán, miért jönnek ide?
szept. 3. 12:53
6/21 anonim válasza:
Na miért?
"üzletemberek"; "nukleáris szakemberek"; "vasútépítők"; ...
7/21 A kérdező kommentje:
Budapesten szálltam át, 2 órával később, már repültem is tovább, nyugi, én nem maradtam, a ruszkik viszont igen.
szept. 3. 12:56
8/21 anonim válasza:
Ők a modernkori honfoglalók, egyfajta birodalmi lépegetők.
9/21 anonim válasza:
#7 csak rá akartam világítani, hogy kb semmi közöd hozzá, mint ahogy nekünk sincs ahhoz, hogy te honnan-hova - nem is túlságosan érdekel őszintén szólva.
10/21 A kérdező kommentje:
Fura mód a következő gépen, ami egy EUs fővárosba ment tovább, azon már nem hallottam oroszt.
szept. 3. 13:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!