Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik pártnak van a legbutább...

Melyik pártnak van a legbutább, legsuttyóbb szavazó tábora?

Figyelt kérdés
Ha a Fideszt is listára hoznánk akkor egyértelmű lenne, a sok Fidesz gyűlölő miatt. Még ha nem is így gondolják sokan. Bár ha nem is az Orbán szavazók a leghülyébbek. Viszont azok a szavazók akik ráadásul csak a név miatt is mindig megválasztják a korrupt Fideszes polgármestereket na ők városi szinten viszik a prímet az biztos. De most a parlamenti szavazatokra vagyunk kíváncsiak nem a polgármester, körletiekre.

szept. 2. 23:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%
A Fidesz és főleg a Kdnp szavazótáborának együtt nincs annyi esze, mint az aranyhalam segglyukának.
szept. 3. 12:08
 12/18 anonim ***** válasza:
61%

Egyértelműen a Mihasznák Borzalomnak.

Nem véletlen, hogy egy olyan, álnéven futó, románokkal keveredő, kommunista-ivadék Tótot követnek lelkesen, akinek még egy kommunikáció szakos egyetemi diploma megszerzése is túl nagy falat volt!

Igaz, ahhoz, hogy ezeket vezesd, talán még egy alapszintű érettségivel is túlképzett vagy! :))))))))

A Fideszt ezzel a második helyre szorították a mihasznák ebben a versenyben… :))

szept. 3. 12:53
 13/18 anonim ***** válasza:
8%
Az MSZP, DK és Momentum szavazók éppen olyan hülyék, mint a Fidesz vagy a Mi Hazánk szavazók.
szept. 3. 13:11
 14/18 anonim ***** válasza:
65%

13., az MSZP és DK szavazók valóban ráközelítenek ezekre (de a momentumosok azért nem - bár én nem az vagyok).

Viszont ezeket menti a koruk. Alzheimerrel, időskori demenciával küzdve bocsánatos, hogy már elfelejtették a Gyurcsány-korszakot 14 évnyi orbánista rémuralom alatt.

A fideszeseknek is felmentem azt a részét, aki idős, munkanélküli roma, zsákfalvak lakója, határontúli öreg, hiszékeny nénike-bácsika. Az ilyenek agyát lehet mosni.

De a mihasznák sokszor fiatal hülyék, akik még végtelenül büszkék is rá, hogy kretének!

Most amikor Darálós Dóri ledarál egy KÖNYVET, a tartalma miatt, ezek meg tipsi-tapsikolnak a műveletlen, bunkó barbárságnak, akkor hol lehet ezt bármelyik másik táborhoz hasonlítani????

szept. 3. 13:20
 15/18 anonim ***** válasza:
62%
A Fidesz. Ez egyértelmű.
szept. 3. 15:58
 16/18 anonim ***** válasza:
18%

“13., az MSZP és DK szavazók valóban ráközelítenek ezekre (de a momentumosok azért nem - bár én nem az vagyok).

Viszont ezeket menti a koruk. Alzheimerrel, időskori demenciával küzdve bocsánatos, hogy már elfelejtették a Gyurcsány-korszakot 14 évnyi orbánista rémuralom alatt.”

Igazad van, a DK és az MSZP szavazókat menti a koruk. A Momentum szavazóknak még ez a mentsége sincs. A Momentum egy olyan párt, amely önszántából össze-gyurcsányozta magát, csak úgy mint a Jobbik is Jakab Péter alatt. De a Jobbiknak már szavazói sincsenek, a Momentumnak még vannak.

A Fideszt pedig a DK tartja hatalmon, meg a DK mögé felsorakozó pártok, és nem a Mi Hazánk.

szept. 3. 16:05
 17/18 anonim ***** válasza:
65%

Egyezzünk meg: könyvet nem darál, nem éget még a fideszes sem, DK-s sem, még az MSZP-s, momentumos sem. Még ha nem is tetszik neki tartalmilag!

Van a suttyó, proli, bunkó, sületlen, agyatlan barbárságnak az a szintje, amire csak a Mihasznák Borzalom csűrhéje képes, senki más (sem jobb, sem baloldalon).

szept. 3. 16:50
 18/18 anonim ***** válasza:
48%
Mondom úgy, hogy vallom, hogy minden oldalon vannak bunkók, suttyók, ostobák. Sztem a legtöbb a Mi Hazánkosok között van. Sok közöttük a proli bunkó, aki kb. odáig jut el, hogy "fúúúújjjjj melegek, fúúúúúújjjj cigányok, fúúúúúúújjj zsidók" meg hogy könyveket darálnak és plakátkiállításon barmolják szét mások munkáját (ráadásul nevetségesen gagyi minőségben).
dec. 4. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!