Akik a Fideszre szavaztak és napi szinten ingáznak a munkahelyükre vonattal, azoktól kérdezem, mit gondolnak a MÁV színvonaláról?
Tegnapelőtt ültem a Budapest-Szombathely IC-n, két idős úriember beszélgetését hallgattam. Szidták a mavot, hogy milyen szar, de addig a kormány szóba sem került. Aztán egyszer csak elkezdtek Brüsszelezni, migránsozni, és azt mondták, nem értik hogy Magyar Péter miért nincs még börtönben, és hogs képzeli ez a sok politikus, hogy milliárdokat lopnak.
Így. Szerintük nem a kormány, hanem mindenki más tehet mindenről, Soros, Brüsszel, ellenzékiek.
Gyurcsánynak van 14 éve teljhatalma? Sötét narancskárosult.
2:
2010 óta a moszkovita kommunisták vannak hatalmon, ez idő alatt bármit rendbe lehetett volna tenni, aki ezek után inkább Gyurcsányozik, az vagy maga is szándekosan rosszat akar az országnak, tehát szinten moazkovita hazaáruló, vagy végtelenül ostoba.
15:
Aki a tököm az a Gyurcsány? 2010 óta ti neobolsik vagytok hatalmon, el lehetne kezdeni felelősen kormányozni, mert 14 v eletelt azóta, és eddigcsak rombolást láttunk tőletek, ha pedig bármi szóvá van téve, jön a Gyurcsányozás.
Nem rémlik, hogy Gyurcsány lett volna hatalmon, mikor pl. a magánnyugdíj vagyont elloptátok.
16:
Orosz állami kitüntetést kapott Szíjjártó elvtársatok, miután 2014-től kiszolgáltatta a külügy informatikai rendszerét az oroszoknak. Ez önmagában egy olyan nyílt hazaárulás, amiért jogállamban eletfogytiglan járna a bolsevik kutyànak.
Mi az ésszerű gondolkodás abban, hogy a magyar nemzeti érdekek helyett a hosszútávon és törtenelmileg minket is veszélyeztető orosz geopolitikai célokat támogatja?
Azt nem értem mi a francot akartok ebben az országban, ha ennyire gyűlöltök minket magyarokat. Húzzatok haza Moszkvába, úgyis bizonygatjátok, mennyire jó ott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!