Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter nemzeti hős?

Magyar Péter nemzeti hős?

Figyelt kérdés
2024. aug. 21. 20:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%
A probléma az, hogy szerintem rosszabb lesz mint Orbán mivel teljesen EU párti rövidre zárva a mondatot. Igazából ki lehetne próbálni azt, hogy jobb e mint Orbán. De nem most amikor háborús helyzet van, a who jövőre megint tervez kamu járványt, két év múlva mellé halálos oltásokkal az élen. És szerintem ezeket MP sokkal jobban támogatná mint Orbán. Bár a kötelező sorkatonai szolgálatot igazából nem háborús helyzetben is betudja vezetni és ha egy Toroczkai László is megcsinálná ezt akkor egy random fiatal telefonját össze törő MP aki még lehet Nárci is meg még jobban.
2024. aug. 21. 21:37
 12/16 anonim ***** válasza:
18%

Az hogy nem olyan eszetlen EU szidó az nem baj sőt.

Persze lehet jobb lesz mint Viktor lehet rosszabb nem tudom.

2024. aug. 21. 21:41
 13/16 anonim ***** válasza:
45%
Inkább antihős.
2024. aug. 21. 21:41
 14/16 anonim ***** válasza:
53%
Igen!
2024. aug. 23. 16:36
 15/16 anonim ***** válasza:
15%
Még nem mutatott fel semmi olyan dolgot ami alapján ezt el tudnánk róla mondani. Ha majd leváltja Orbánt és megnézzük, hogy milyen miniszterelnök lesz, akkor térjünk vissza erre a kérdésre.
2024. aug. 24. 12:30
 16/16 anonim ***** válasza:
17%
Ez egy képességtelen, agresszív, buta kretén.
szept. 9. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!