Hol voltak többen Orbán Viktor Békemenetén vagy Magyar Péter kampányzáró Nemzeti Menetén?
Figyelt kérdés
2024. jún. 8. 15:35
A kérdező szavazást indított:
a Békemeneten
Magyar Péter kampányzáróján
30 szavazat
1/17 anonim válasza:
Ránézésre amennyire becsülni tudom kb egyforma.
2/17 anonim válasza:
Nem volt Orbán Viktornak békemenete.Békemenet volt,amin ott voltam holott eszemben sincs a fideszre szavazni.
4/17 anonim válasza:
Gyerekek, magunknak ne hazudjunk legalább, a Békemeneten sokkal, de sokkal több ember volt.
Az arány kb Békemenet 200-300 ezer, most 40 ezer Magyar Péternél.
5/17 anonim válasza:
Ide nem buszoztattak senkit állami pénzen az biztos. Ide a tisztelet és az összetartozás hozta az embereket és nem azorbán buszai, és mégis többen vannak most a téren.
6/17 anonim válasza:
"Az arány kb Békemenet 200-300 ezer, most 40 ezer Magyar Péternél."
Tessék végre elmenni optikushoz, Lajos bácsi, és a gyógyszerét is szedje rendesen, jó?
7/17 anonim válasza:
A korábbiakon lehet...pláne ha Rákay számolja. xD
De az Alsó-nagyrét fele ahol a a tömegecske hallgatta a hazudozó Orbánt, az kb 3x 4x belefér a Hősök terébe, plusz az oda kifutó utcákba.
8/17 anonim válasza:
20 000 kisebb szám mint a 100 000 én úgy tudom. Ugy hogy a bekemenet light nyert. De meleg is van nagyon, en pl ezert nem menten ki pedig 10 perc biciklivel.
9/17 anonim válasza:
10/17 anonim válasza:
#9 A békemenetes kép 2022-ből van, ez nem az idei békemenet volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!