Egyetértesz-e azzal, hogy a 2024-es budapesti olimpia ellenében kampányolni olyan, mintha egy nemzeti ügy ellenében kampányolna valaki?
"Magyar Péter pár napja a Momentumot „bűnben fogant pártnak” nevezte, mert „egy nemzeti ügy ellenében”, a 2024-es olimpia ellenében kampányolt, és végül ebből a kampányból született maga a párt is. Rákérdeztünk, hogy szerinte Budapestnek szüksége van-e olimpiára. Erre Magyar azt válaszolta, hogy „jelen helyzetben nincs”, de 2017-ben ez még egy más szituáció volt, akkor senki sem látta előre, hogy jön a Covid és gazdasági válság is, „valószínűleg 2024-ben nehezen rendeztünk volna olimpiát”. "
Meg az, hogy felhívta az EU politikusok figyelmét a nagy ember disznóságaira.
"Meg az, hogy felhívta az EU politikusok figyelmét a nagy ember disznóságaira."
Vajon a Tisza Párt képviselői is megteszik majd az Európai Parlamentben ugyanezt?
Én is ezt kérdeztem már többször. Erről eddig nem esett szó.
Szerintem: nem.
Továbbra is tartom, ha most olimpiát rendeztünk volna, abba a kormány belebukik.
Tehát sajnos a momentum akaratán kívűl megmentette a dagadtad… 😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!