Csak én érzem úgy, hogy Dezső András nagyon finoman, de mosdatni próbálja Szabó Sándor gyilkosát, ami nem független az elkövető etnikai hovatartozásától?
Figyelt kérdés
Hangsúlyozom, hogy nem vagyok fajgyűlölő, sőt inkább liberális, de az egész írás tónusa zavaró, mintha jobban akarna a gyilkos szempontjai iránt érzékenyiteni, mint az elkövető irányába.
aug. 21. 13:58
11/13 A kérdező kommentje:
Viselkedjél 12-es.
Jelen esetben kit dolgoztak meg szerinted?
aug. 21. 17:38
12/13 Gál Gábor 2024 válasza:
Én nem érzem részrehajlónak egyáltalán. Eddigi ismereteim alapján a késes mellett álltam inkább, most már kevésbé.
A Tamásozás oka meg egyszerűen az, hogy nem írhatja ki a vezetéknevét.
13/13 A kérdező kommentje:
14:
Na ez érdekes!
A vezetékneve kezdőbetűjét nyugodtan következetesen kiírhatta volna. Csak hát úgy kevésbé érzi magához közel az olvasó.
aug. 21. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!