Az ellenzéki médiák miért vannak rajta kiakadva, hogy az oroszok kínozzák a börtönben a több, mint 100 ember kioltásával járó merénylet elkövetőit?
Figyelt kérdés
Szerintem csak azt kapják amit megérdemelnek. Igaza van Putyinnak, a gyilkosoknak bűnhődnie kell, és nem 3 d tévével edőzteremmel meg ki tujda mivel felszerelt hotelekben lakni, amiket a brüsszelu jogvédők akarnakmárc. 27. 12:18
1/10 hollófernyiges válasza:
Mert a civilizált országokban, köztük Magyarországon a 18. század óta nem divat a kínzás.
2/10 anonim válasza:
Mert legközelebb azt is fogák kínozni, aki "csak" egy embert ölt meg.
Utána azt is, aki ellopott valamit.
Utána azt is akinek nincs sapka a fején.
3/10 anonim válasza:
Mivel kínozzák? Nem olvastam semmit. Linkelnél? Köszi
4/10 A kérdező kommentje:
3) Tele vannak vele az ellenzéki médiák. (Meg a BBC CNN meg ezek is)
márc. 27. 13:23
5/10 anonim válasza:
"Mert a civilizált országokban, köztük Magyarországon a 18. század óta nem divat a kínzás."
Tehát kimondhatjuk hogy az USA sem civilizált ország, vagy ami a guantanamoi börtönben történik az nem az USA-ra tartozik mert nem az USA területén történik az emberek kínzása ?
Ja és ott bírósági ítélet nélkül tartanak fogva terroristának bélyegzett embereket teljes jogfosztottságban.
Még jó hogy az USA a demokrácia fellegvára.
6/10 anonim válasza:
Linkelj légyszi. Nem találok semmit. Könyörgök
7/10 hollófernyiges válasza:
A guantanamói börtönön is felháborodott a média.
9/10 hollófernyiges válasza:
De te még csak fel sem háborodsz azon hogy gyanúsítottakat véresre vernek és darabokat vágnak le a fülükből.
10/10 Gál Gábor 2024 válasza:
Én egyáltalán nem vagyok a testi fenyítés ellen, de előbb talán meg kellene várni az ítéletet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!