Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen szankcióra számíthatok...

Milyen szankcióra számíthatok egy hírportálos nyilatkozat miatt?

Figyelt kérdés

Egy rendezvényen (azt most hagyjuk, hogy melyiken) odajött hozzám egy ismert balliberális hírportál újságírója és arról kérdezgetett, hogy mi lenne a jelenlegi megoldás a mostani magyar belpolitikai helyzetre?

Én meg már kissé ittasan azt válaszoltam, hogy az uniónak mesterlövészeket kellene felbérelni és kilövetni Orbán Viktort, Gulyás Gergőt és Kövér Lászlót. Ez valószínűleg le fog menni, mert a riporter oda és vissza volt ettől a választól, én viszont kicsit megbántam ezt, kissé félek, hogy a magyar titkosszolgálat meg fog találni emiatt és majd kopognak az ajtómon hajnali 3-kor. Van félnivalóm szerintetek?

2023. júl. 16. 00:26
 1/5 anonim ***** válasza:
57%
Nem hiszem hogy rádküldenék a TEKet de fidesz tag már nen leszel. Melyik hírportálról van szó?
2023. júl. 16. 00:50
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
kamu...
2023. júl. 16. 00:50
 3/5 anonim ***** válasza:
71%
10 év kényszermunka lesz.
2023. júl. 16. 03:46
 4/5 anonim ***** válasza:
95%
Tipikusan ilyet nem adnak le, hogy valaki megöléssel fenyeget politikusokat, a szerkesztő kivágja.
2023. júl. 16. 07:33
 5/5 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem hívd fel a szerkesztőséget telefonon és kérd meg, hogy mivel nem voltál beszámítható a nyilatkozat adásakor, nem gondoltad komolyan, ne adják le.
2023. júl. 18. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!