Csak én érzem úgy, hogy Dezső András nagyon finoman, de mosdatni próbálja Szabó Sándor gyilkosát, ami nem független az elkövető etnikai hovatartozásától?
Hangsúlyozom, hogy nem vagyok fajgyűlölő, sőt inkább liberális, de az egész írás tónusa zavaró, mintha jobban akarna a gyilkos szempontjai iránt érzékenyiteni, mint az elkövető irányába.
Szerintem a cikkben a tényeket írták le, részrehajlás nélkül
Amugy én nem tudom hogy itt mé van fajgyűlölet megemlítve....
cigány az elkövető?
Me én nem tudom, csak kérdem.
3:
Az
4:
Épphogy sokszor csak Szabóként vagy teljes nevén Szabó Sándorként hivatkozza, míg a gyilkost bennsőségesen többnyire csak a keresztnevén
Nem újkeletű ez!
Anno pl. Mohácsi Vész Vikkancs is harsogta volt, "Cozma biztos cigányozott".
Meg eleve mi ez a címadás? Az is azt sugallja, hogy a cigány késelőnek menekülnie kellett, mert meg akarták ölni. Az áldozati szerepét sugallja. Holott ekkor ő már gyilkolt és épp az igazságszolgáltatás elől menekült. Mekkora cinizmus kell ahhoz, hogy valaki pont ezt a mondatot emelje ki a címbe?
Békés megyeiként azt mondom, szégyelld magad Dezső András. Gondolkodom, hogy lemondom a Telex-előfizetésemet.
". Gondolkodom, hogy lemondom a Telex-előfizetésemet."
Hát, lehet elő sem kellett volna fizetni, de szerintem még nem késő.
Mindig is mosdatta az ilyeneket a fajtájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!