Liberálisok! Imádkoztok, hogy ma estére szakadni kezdjen az eső?
Figyelt kérdés
Személy szerint én liberálisként fohászkodom a (nemlétező) Úrhoz, hogy olyan eső legyen mintha dézsából öntenék, mert akkor elmaradna a tüzijáték és ezzel is borsot törhetek a Zorbán orra alá.aug. 20. 17:59
A kérdező szavazást indított:
Liberálisként remélem én is, hogy esni fog és törölve lesz Zorbán tüzijátéka
Liberálisként nem bánom ha lesz tüzijáték (ami miatt emberek milliói halnak meg a kórházakban)
(Nem vagyok liberális, így nem releváns a kérdés számomra)
18 szavazat
1/13 anonim válasza:
Nem, nyilván én annak örülök ha megtartják a tűzijátékot ha már ennyi pénzt kiadtak érte.
2/13 anonim válasza:
60% az eső! Délután még csak 20-ig mondták!
Valószínűleg esik majd mert már beborul, fúj a szél!
Üdv Mihazánkos
3/13 anonim válasza:
Dehogy imádkoznak. Ők ateisták- Sátánnak imádkoznak
4/13 anonim válasza:
Nem bánnám ha esne az eső. De ne Pesten a flaszteron, hanem azokon a mezőgazdasági területeken ahol 1,5 hónapja nem esett az eső.
5/13 anonim válasza:
Ha ma elmarad, majd megtartják később. Volt már példa rá.
De az csak pluszmunka mindenkinek, jobb lenne, ha tervezett időben sikerülne megtartani.
8/13 anonim válasza:
A földeknek kellene az eső.
Legyen eső!
Én annak fogok örülni, ha kirúgják az OMSZ vezetőjét.
Megint.
Tiszta kabaré ez a kormány.
10/13 anonim válasza:
Nagyon balf@szok voltak!
Üdv: egy nem libsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!