A liberálisoo miért nevezik a Széll Kálmán teret Moszkva térnek? Ez nem putyinizmus gyanús?
Ugyanis Moszkva az fúj, rossz!
A Putyin is Moszkvából adja ki az ukázokat. Oroszország? Fúj!
De akkor nem ruszkigyanúsak a liberálisok ha folyton Moszkva teret mondanak?
Elképzelhető, hogy titokban putyinisták?
Elnevezések semmi több.
Mondjuk a kisztitkár viktort nem megszokásból kívják kiszviktornak hanem hiába szűnt meg a kisz, ugyan úgy kiszolgálja a kommunistákat mint anno.
Te nem egy provokátor vagy kérdező????
Vagy csupán unatkozó troll???
Honnan tudod, hogy a "liberálisok" akarják visszanevezni a Széll Kálmán teret Moszkva térre????
Honnan tudod????
Vagy csak kiszoptad az ujjadbó és a "libsibalosokra" kened a szarságod???
B*zdmeg, egész fiatal koromban így hívták! Nem tudtam megszokni a Széll Kálmánt.
Semmi bajom nincs vele. Csak nekem ez nosztalgikus, na.
"A liberálisoo miért...":
Miért kell minden nap ilyen jellegű kérdést kiíratni? Nem mindenki "liberális", mert nem a Traktorta de Viktorta szerint akar gondolkodni.
Nincs politikai állásfoglalásom, - tehát nem tartozom egyik táborba sem!
Ennek ellenére egy olyan Budapesten nőttem fel, ahol az általad említett tér Moszkva tér névre hallgatott. Nem fogok "eltévedni" a szülővárosomba csak azért, mert néhány tróger úgy akarja "beírni magát a történelem könyvekbe", hogy 15 percenként átnevez mindent, amire rá lehet fizikálisan mutatni.
Nem vagyok hajlandó újra tanulni a város közterületeinek elnevezését miattuk - és ha tetszik ha nem ez így lesz! Akadályozd meg! És ha arra ragadtatom magam, hogy egy taxiba beülve a Moszkva teret határozom meg úti célként és a taxis elkezd értetlenkedni, kiszállok a kocsiból és sorsára hagyom, - keresek egy Taxist, akinek nem okoz gondot, hogy gps nélkül kitaláljon a legközelebbi illemhelyre, amikor a szobatisztasággal összefüggő vívmányok megőrzéséért tenni óhajt. Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!