A te szemedben is nagyot fog emelkedni Putyin ha megint nyilvánosan megalázza Orbánt?
Nem izgatott különösebben ez a Vlagyimir. Viszont amikor a múltkor olyan durván leszégyenítette és ország-világ előtt megalázta azonnal szimpatikus lett számomra. Még Juncker is elbújhat mögötte, ennyire senki nem égette be.
Nem is tudom miért utálják ennyire a liberálisok, ahelyett hogy értékelnék, hogy mennyire felmosatta a padlót a kis dagi csutival.
Ezért hálából nagy rajongója lettem Putykónak.
Ti is reménykedtek benne, hogy Vlagyimir bácsinak további csínyek vannak a tarsolyában?
Mondjuk lehetne olyan, hogy megint beégeti addig amíg a kis töpszi maga alá nem csinál, és akkor orosz operatőrök mondjuk rázoomolhatnának a nadrágjára ahol látszik a folt miután becsinált és mondjuk maga az RT közvetítené főműsoridőben ezt.
Komolyan ha pl ilyet megcsinálnának, én hálából megtanulnék oroszul.
Ti mit gondoltok? Várhatóak hasonlók Putyintól most?
"Addig amíg Orbán a választott vezetője ennek az országnak, addig ő képvisel bennünket, engem is"
Elhasíthatol az euba, akkor majd Úri Szuka képvisel.
Muhhahhahha...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!