Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A te szemedben is nagyot fog...

A te szemedben is nagyot fog emelkedni Putyin ha megint nyilvánosan megalázza Orbánt?

Figyelt kérdés

Nem izgatott különösebben ez a Vlagyimir. Viszont amikor a múltkor olyan durván leszégyenítette és ország-világ előtt megalázta azonnal szimpatikus lett számomra. Még Juncker is elbújhat mögötte, ennyire senki nem égette be.

Nem is tudom miért utálják ennyire a liberálisok, ahelyett hogy értékelnék, hogy mennyire felmosatta a padlót a kis dagi csutival.

Ezért hálából nagy rajongója lettem Putykónak.

Ti is reménykedtek benne, hogy Vlagyimir bácsinak további csínyek vannak a tarsolyában?

Mondjuk lehetne olyan, hogy megint beégeti addig amíg a kis töpszi maga alá nem csinál, és akkor orosz operatőrök mondjuk rázoomolhatnának a nadrágjára ahol látszik a folt miután becsinált és mondjuk maga az RT közvetítené főműsoridőben ezt.

Komolyan ha pl ilyet megcsinálnának, én hálából megtanulnék oroszul.

Ti mit gondoltok? Várhatóak hasonlók Putyintól most?

júl. 5. 17:26
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
#3 Azt megnézném én is. Mondjuk az sem lenne semmi ha elkezdene megint rászkódni és Putyin már nem tartaná vissza, hanem direkt kiröhögné és a háttérben is hallatszódna ahogyan orosz tisztek hahotáznak. Majd a végén amikor a kis Vitya sírva kirohan, akkor is forognának a kamerák és kifelé menet még egy ruszki jól belé is rúgna majd vonyítana egyet mielőtt eltűnik. Minden elismerésem lenne Putyinnak 🇷🇺👍
júl. 5. 18:04
 12/21 anonim ***** válasza:
37%

Putyin éppenséggel tisztelheti Orbánt, hiszen lényegében az egyetlen EU-s politikus, akivel tud tárgyalni.

Itt pl. csak őt köszöntötte:

[link]

júl. 5. 18:06
 13/21 anonim ***** válasza:
64%
#15 ja, tökre tiszteli
júl. 5. 18:17
 14/21 anonim ***** válasza:
46%
Komolyan nem értem ezen az oldalon ebben a rovatban mi baja lehet az embereknek.
júl. 5. 18:19
 15/21 anonim ***** válasza:
78%
Az biztos, hogy akkor alaposan megmutatta mennyire az alárendeltje Orbán.
júl. 5. 18:23
 16/21 A kérdező kommentje:

Szerinted mégis miféle tiszteletet kellene tanúsítani egy potrohos dagadék törpének aki Bulgária szintűre r0hasztotta le az országot és sereghajtók vagyunk már szinte minden mutatóban. Ahol még Ausztriába kell menni bevásárolni, mert már azt is megelőztük drágulásban miközben a bérek még az albérletre sem elegendőek, és ahol az egészségügy és az oktatás már jóformán India-szintűre süppedt és fekete-afrikai országokkal állunk egy szinten bürokráciában vagy közpénz felhasználásban, ahol kevesebben beszélnek idegen nyelveken mint Albániában vagy Szerbiában.

Putyint meg lehet szeretni vagy utálni, de azt el kell ismerni, hogy a kilencvenes évekbeli romhalmaz Oroszországból, amit az alkesz Jelcin ráhagyott, ami GDP-ben Indiával volt egy szintben és életszínvonalban az afrikai országokkal egy kategóriában kullogott sikerült ismét egy globális szinten is szignifikáns nagyhatalmat csinálnia és Oroszország már életszínvonalban kb Bulgária szintjén van, azaz globális szinten a felső 30%-ban benn van. Tehát Putyin ténylegesen is tett Oroszországért, a hazájáért. Míg a kis potrohos dagadék csak bomlasztotta Magyarországot és csak rombolta a hazáját. A kettő közül szerintem nem kérdés kit kellene inkább tisztelni és kit a legkevésbé sem.

júl. 5. 18:38
 17/21 anonim ***** válasza:
74%
Putyin semmibe veszi Orbánt, ahogy például Erdogan is. De Trump sem veszi észre. Emlékeztek arra a jelenetre amikor Trump odébbrakta talán a makedón? miniszterelnököt? Orbán ott lihegett körülötte, de ő rá sem nézett.
júl. 5. 18:44
 18/21 anonim ***** válasza:
15%
#19 ez a te problémád nem az enyém. Engem nem érdekelnek, neked is meg van a lehetőséget a jólétre, amíg ezt nem lehetetleníti el egy kormány se számomra, nem foglalkozom velük.
júl. 5. 19:01
 19/21 anonim ***** válasza:
#20 a hívei ugyanígy lihegnek
júl. 5. 19:26
 20/21 anonim ***** válasza:
91%

Megtörtént.

Putyin direkt úgy köszöntötte, hogy ov most az eu soros elnöke és értékeli az eu ezen gesztusát, hogy a soros elnököt küldik hozzá 😆

Pedig erről szó sincs.

A köpcös magától ment oda a pofonért, senki nem küldte, főleg nem az eu tanácsa.

júl. 5. 20:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!