A te szemedben is nagyot fog emelkedni Putyin ha megint nyilvánosan megalázza Orbánt?
Nem izgatott különösebben ez a Vlagyimir. Viszont amikor a múltkor olyan durván leszégyenítette és ország-világ előtt megalázta azonnal szimpatikus lett számomra. Még Juncker is elbújhat mögötte, ennyire senki nem égette be.
Nem is tudom miért utálják ennyire a liberálisok, ahelyett hogy értékelnék, hogy mennyire felmosatta a padlót a kis dagi csutival.
Ezért hálából nagy rajongója lettem Putykónak.
Ti is reménykedtek benne, hogy Vlagyimir bácsinak további csínyek vannak a tarsolyában?
Mondjuk lehetne olyan, hogy megint beégeti addig amíg a kis töpszi maga alá nem csinál, és akkor orosz operatőrök mondjuk rázoomolhatnának a nadrágjára ahol látszik a folt miután becsinált és mondjuk maga az RT közvetítené főműsoridőben ezt.
Komolyan ha pl ilyet megcsinálnának, én hálából megtanulnék oroszul.
Ti mit gondoltok? Várhatóak hasonlók Putyintól most?
"A köpcös magától ment oda a pofonért, senki nem küldte, főleg nem az eu tanácsa."
Aham. Tökre hihető, hogy a legnagyobb nyugatfelszopót nem a nyugat küldte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!