A mindenért panaszkodó liberálisok is kint lesznek a tűzijátékon?
Ezelőtt soha nem látott méretű, gigászi tűzijátékkal készülnek augusztus 20-ára a szervezők.
A liberálisok lassan belekezdenek a szokásos fröcsögésbe. "Minek erre ennyit költeni? Jajj az állatokkal mi lesz?" És ehhez hasonlók.
Aztán a romkocsmából kiesve azért csak kimennek a tűzijátékra ők is. Igaz?
Azt mondják helyette oktatásra kellene költeni.
Hát nekik biztos költeni kellene rá, mert nem tudják,hogy augusztus 20. az államalapítás ünnepe.
Történelem, egyes.
Vagy, a melegfelvonuláson kívül nincs más "ünnepnap"?
Nem igaz. Én már évek óta nem néztem ezt a közpénzégetést, még közvetítésben sem.
De persze a kórházba nem kell a működő klíma, mi? Inkább a "gigászi" tűzijáték. Undorító, szánalmas, gyalázat.
Nem szoktam ilyen proli programokkal foglalkozni, nálam ez a cèllövölde-körhinta-dodzsem majd mustáros virsli prolisàg.
Amúgy is minden évben a legnagyobbra készülnek, meg a tűzijáték mindig ugyanaz, színes petárdàk durrognak, olyan snassz.
Minimàlbéres fidesz proliknak való.
"Minek erre ennyit költeni?"
Nos... Ez a kérdés nem csak a liberálisok fejében, hanem minden értelmes ember fejében megfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!