Magyar Péter valójában a FIDESZ 2.0-t építi? A FIDESZ trójai falova?
Figyelt kérdés
-Nagyon mélyen be volt épülve a Fidesz-be.
-Az elmúlt hónapokban sok támadást indított az ellenzék ellen, az ellenzéki sajtó ellen.
-Sok ellenzéki politikus ellen tényleges akcióba lépett a kormány: NAV-ot, ügyészséget, Szuverenitásvédelmi hatóságot, stb. indítottak ellenzéki olitkusok ellen, de Magyar Péter sértetlen marad, csak verbális támadások érik, ami meg ugye semmi.
-Nem akar együttműködni senkivel az ellenzéki oldalról.
aug. 15. 18:42
1/24 anonim válasza:
Az nem baj , csak Orbán hülyeségeit hagyja el.
2/24 anonim válasza:
Én csíptem a Fideszt örülnék ha valaki folytatná de nem az Orbáni módon hanem úgy mikor kezdték az egészet.
Hajrá Tisza!
3/24 anonim válasza:
Ezért szavaztam már a Tiszára a Fidesz helyett ên is.
6/24 anonim válasza:
Talán azért nem akar együttműködni az ellenzéki oldallal, mert ők már össze vannak gyurcsányozva meg leszerepeltek. Egy harmadik erő akar lenni.
7/24 anonim válasza:
Pontosan.
A korábbi ellenzék teljesítménye nulla.
Ez a gond.
8/24 anonim válasza:
7) Magyar Péternek mi a "teljesìtménye"? Felsorolja azokat a problèmàkat,amik az embereket foglalkoztatják.Ha nagy ritkán állástfoglal tartalomban is ellentmond nem sokkal korabbi nyilatkozatainak
9/24 anonim válasza:
6-oskent válaszolok, de mivel nem ők vannak kormányon milyen nagy teljesítményt varunk? Mondjuk a régi ellenzék mikor csinált ekkora országjárást, tüntetéseket? Mar az is valami, hogy ennyire meg tudja szólítani az embereket.
10/24 anonim válasza:
Magyar Péter valójában wannabe régi Orbán Viktor a Gyurcsány korszakból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!