Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter valójában a...

Magyar Péter valójában a Fidesz fenntartásán és megerősítésén dolgozik, mikor olyan kijelentései vannak, amelyek a fiatal Orbántól is jöhetnének?

Figyelt kérdés
Normál baloldali nem szavaz rá. Most szerintem a Momentumosok is elgondolkodtak tegnap, és EP-n a Momentumra szavaznak helyesen.

2024. máj. 23. 07:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
37%

Sose mondta magyar péter hogy baloldali.

VISZONT még mindig jobb jobb oldali mint orbánék kiépített maffia rendszere.

2024. máj. 23. 07:59
 2/15 anonim ***** válasza:
49%
1, aki úgy kritizálja az EU-t, mint 0rbán és nem érti, hogy mit mentett meg a Momentum a NOLIMPIÁVAL, az semennyivel nem jobb.
2024. máj. 23. 08:04
 3/15 anonim ***** válasza:
36%
2# Kritizálni bármit lehet, azzal nincs baj. Amíg hazahozza a pénzt, esetleg belép az európai ügyészségbe addig jók vagyunk.
2024. máj. 23. 08:07
 4/15 anonim ***** válasza:
65%

3, szólásszabadság hivőként, én ezt nem is vitatom. Szabadon kritizálhat bárki bármit.

De, egy ilyen kritika után, senki se várja el egy EU párti embertől, hogy egy ilyenre szavazzon. Én nem fogok rá szavazni.

2024. máj. 23. 08:09
 5/15 anonim ***** válasza:
37%
4# Sajnos pár dolgot be kell áldozni, hogy a fidesz eltakarodjon. Nem jó dolog de szükségszerű. Aztán ha a tisza is rosszul végzi a munkáját akkor őket is le kell váltani.
2024. máj. 23. 08:12
 6/15 anonim ***** válasza:
30%
Eleget szavaztam már orrbefogva, szükségből, nekem elég volt, mégegyszer nem adom a nevem egy ilyenhez.
2024. máj. 23. 08:17
 7/15 A kérdező kommentje:
Most is ezt tennéd. Akkor inkább ne szavazz.
2024. máj. 23. 08:57
 8/15 anonim ***** válasza:
61%

MP belépne az eu ügyészségbe és szinte minden fontosabb ügye megegyezik az ellenzékével, ezek közül talán a legkiemeltebb az oktatás lenne, rengeteget beszél róla. De már csak az első pont miatt is jobb, mint a fidesz, miért vergődtök ezen?

Egyébként meg az eu-t teljesen máshogy szidja, de gondolom nem hallgattátok meg, hogy mit mond róluk… A fidesz literálisan hazudik az eu-ról és folyamatosan mindenért őket hibáztatja, MP pedig azt mondja, hogy álszent az eu.

2024. máj. 23. 09:03
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

#8 vagyok.

A kérdésed alapból hülyeség. A fideszes kommunikáció működik, a legtöbb ember egyetért ezzel, akár tetszik ez egy olyan értelmiséginek vagy liberálisabb embernek, mint te, akár nem.

Szóval ha rezonál egy nagyjából 2M ember (fidesz és mi hazánk szavazók biztosan) MP mondanivalójával A SAJÁT SZAVAZÓIN KÍVÜL, akkor ez miért gond?

Nem lehet DK-s vagy momentumos politikával kormányt váltani, mert az emberek itthon (pláne a fideszes propaganda után) nem tudnak ilyen nézőpontok mögé beállni….

2024. máj. 23. 09:07
 10/15 anonim ***** válasza:
8, én meghallgattam, és az EU ügyészséget leszámitva pont ugyanazt mondja az EU-ról, mint 0rbán. Végighallgattam a Puzséros riportját és pont emiatt vagyok ellenszenves vele kapcsolatban.
2024. máj. 23. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!