Magyar Péter valójában a Fidesz fenntartásán és megerősítésén dolgozik, mikor olyan kijelentései vannak, amelyek a fiatal Orbántól is jöhetnének?
Sose mondta magyar péter hogy baloldali.
VISZONT még mindig jobb jobb oldali mint orbánék kiépített maffia rendszere.
3, szólásszabadság hivőként, én ezt nem is vitatom. Szabadon kritizálhat bárki bármit.
De, egy ilyen kritika után, senki se várja el egy EU párti embertől, hogy egy ilyenre szavazzon. Én nem fogok rá szavazni.
MP belépne az eu ügyészségbe és szinte minden fontosabb ügye megegyezik az ellenzékével, ezek közül talán a legkiemeltebb az oktatás lenne, rengeteget beszél róla. De már csak az első pont miatt is jobb, mint a fidesz, miért vergődtök ezen?
Egyébként meg az eu-t teljesen máshogy szidja, de gondolom nem hallgattátok meg, hogy mit mond róluk… A fidesz literálisan hazudik az eu-ról és folyamatosan mindenért őket hibáztatja, MP pedig azt mondja, hogy álszent az eu.
#8 vagyok.
A kérdésed alapból hülyeség. A fideszes kommunikáció működik, a legtöbb ember egyetért ezzel, akár tetszik ez egy olyan értelmiséginek vagy liberálisabb embernek, mint te, akár nem.
Szóval ha rezonál egy nagyjából 2M ember (fidesz és mi hazánk szavazók biztosan) MP mondanivalójával A SAJÁT SZAVAZÓIN KÍVÜL, akkor ez miért gond?
Nem lehet DK-s vagy momentumos politikával kormányt váltani, mert az emberek itthon (pláne a fideszes propaganda után) nem tudnak ilyen nézőpontok mögé beállni….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!