A megafonosok, és az itt is feltünően propagandista kommentelők/kérdezők (lehet egy, és ugyanaz) valójában balosok?
Azon gondolkodtam mivan, ha a megafonos emberek valójában beépített balos emberek. A botrányok kirobbanása után ők ártottak a legnagyobbat a Fidesznek. Engem például személy szerint ők tudtak arról meggyőzni 100%-osan, hogy Péternek nincs köze a Fideszhez.
Sokat költöttek átlátszó lejárató kampányokra, amiből Magyar Péter röhögve jól jött ki, és sok emberhez elért.
Nem hiszem.
A fidesznek nem az a célja, hogy Magyar Pétert összefideszezze és a saját szavazóik elé toljon egy alternatívát. Nyilván összesorosozni, gyurcsányozni akarják, hogy a fidesz szavazóknak eszébe se jusson másra húzni a X-et.
Szerintem azért így is vett el szavazatokat a fidesztől, de amíg az eddigi ellenzéktől vesz el nagyobb arányban a fidesz jól jár.
#1 vagyok.
Legutóbb még én is a fideszre szavaztam, bár ez most változni fog.
Engem nem a megafon győzött meg. De való igaz, még az előző választáskor megpróbáltam belenézni egy pestitévés műsorba, de ilyen igénytelenül még sehol nem láttam egymás f@szát körbeszopkodni embereket. :D hát a megafonosok sem különbek, sőt...
De hidd el, van aki önként nézi őket, és tetszik nekik, és elhiszik amit mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!