Igaza volt 2004-ben Gyurcsány Ferencnek és nem kellett volna magyar állampolgárságot adnunk a határon túli magyaroknak?
Annak idején én is nagymagyar bohóc voltam, bár akkor még kiskorú, és én is fikáztam meg hazaárulóztam Gyurcsányt. De most hogy visszakerestem mi volt a kampányuk akkoriban, hogy a népszavazáson nem-re buzdítottak a határon túliak állampolgárságával kapcsolatban, úgy tűnik igazuk kell.
Többek között azt az érvet is felhozták, hogy a határon túli magyarok állampolgársága csak a választásaink tisztaságát fogják megrontani, ás így is történt. Most is megy a 100 ezer forint nekik tanévkezdésre, a magyarországi magyaroknak meg semmi. Nem ide adóznak, nem itt élnek, de a mi adónkból vásárolják meg a szavazatukat amit majd levélben küldenek a Fideszre.
Ha így végignézzük a tényeket, teljesen igaza lett Gyurcsány Ferencnek. Pont az lett amitől tartott. Nem kéne elismerni, hogy igaza volt? Vagy őt már csak fikázni lehet, mert ő Gyurcsány?
Igaza volt.
A ... propaganda nem engedi meg, hogy bármit is elismerjenek.
Jelen helyzetben azt mondom igaza volt.
Gyakorlatilag van több 100 ezer szavazat ami totál megvásárolható, szabadon kezelhető a FideSS által. Mint ahogy a Kiskunlacházai sem szavazhat a Budapestiek nevében, úgy a külföldön élőknek sem adnék szavazati jogot itthon.
Miért is örülsz?
Szégyelld magad nyugodtan.
Ábszolúte igaza volt. Mennyi manit kapnak azok Viktorta miatt? Szerintem jót nevetnek a markukban, hogy van egy "ilyen" vezetőjük, akiknek ha sírnak egy cseppet, akkor ad nekik manit, miközben azok is kapnak az EU-tól nem kis összegeket.
Tehát Viktorta is átverhető.
Nyugaton az éppen erre tévedt afrikaiaknak lehet?
Gyurcsány megvédte az országot a 23 millió romántúl
Én akkor is hibának tartottam, hogy kaptak olyanok, akik életükben nem éltek Magyarországon és most is hibának tartom, hogy igy kapnak emberek szavazati jogot.
Szolidaritást Gyurcsány Ferencnek, Gyurcsány Ferencnek, igaza volt.
Gyurcsány Ferenc számomra azon kevés politikusok egyike, akiket még a Szijjártó Péter-féle senkiknél is kevesebbre tartok.
A DK ugyanolyan szekta, mint a Fidesz-keménymag. Nem lehet érvelni, vitatkozni, van egy direktíva, azt kell követni.
Gyurcsány kinevezte ellenségnek a határon túli magyarságot, és onnantól kezdve nyomatják a hazug érveket, mintha a szavazati jog jövedelemadó-fizetéshez kötődne. Abba már nem gondolnak bele a szerencsétlenek, hogy jövedelemadót nem fizet az egyetemista, nem fizet a nyugdíjas, nem fizet a munkaképtelen fogyatékos, nem fizet a tiszteletdíjból élő művész stb., ellenük mégsem hergel senki, őket senki nem akarja megfosztani a szavazati joguktól.
Többre becsülném Gyurcsányt, ha 2004-ben az állampolgárság kérdésére nem az egyszerű választ, a kirekesztést választja, hanem államférfi módjára gondolkodva beleáll a témába. Sokkal jobb lenne, ha a határon túliakért ugyanúgy elkezdtek volna versenyezni a pártok, ahogy a nyugdíjasokért, a fiatalokért, a városiakért, a vidékiekért versengenek. Így viszont meghagyta a pályát Orbánéknak, aki eljátszhatja a színjátékot, hogy ő a nemzeti érzelmű politikus, aki odafigyel a nemzet elszakított részeire. Pedig dehogy figyel oda, csak a voksuk kell, ugyanúgy kilóra megveszi őket, ahogy a nemzet határon belüli részeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!