Gyurcsányéknak sikerülhet elérni hatalomra kerülés esetén, hogy a külhoni magyarok szavazati jogát elvegyék?
Figyelt kérdés
Állítólag a Jobbikban, Momentumban ebben nem feltétlen támogatnák Gyurcsányt.2021. márc. 20. 19:12
1/13 anonim válasza:
Nem "sikerülhet".
Sikerülni fog.
2/13 anonim válasza:
Ha nyernek akkor lehet.Nem látok a fejébe mit akar.Egyébként nemcsak Gyurcsány van a világon de mindegy
3/13 anonim válasza:
Sikerülni fog. Győzni fogunk!
Többé nem fognak minket NER rezsim pokolban tartani a románok, ukránok, szerbek SOHA már!
4/13 anonim válasza:
Mivel 2/3-uk biztos nem lenne így csak álmodozni kényszerülnek.
Aztán jönnének a többpárti, belső ellenfeszülések.
5/13 anonim válasza:
Az a (számodra) rossz hírem van, hogy jelen pillanatban nagyobb esélye van egy 4. fideszes kétharmadnak, mint hogy ezeknek legyen kétharmaduk.
7/13 anonim válasza:
#3: Én is csak "rossz" híreket tudok közölni... :)
8/13 anonim válasza:
7
Hiába nőtt a fidesz tábora, még mindig többen szavaznának az ellenzéki összefogás listájára a fideszénél, ez alényeg.
9/13 anonim válasza:
#8-as ezt honnan tudod?Nem kötekedni akarok mert én is a fityesz ellen vagyok
10/13 anonim válasza:
A 6-os totál homály....
Mindenhova leírja ugyanazt és ő egy fityesz szavazó....
Figyeled azért🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!