Mit szóltok ahhoz? Hogy a kormány bevezeti az orvos látogatási jegyet,( aminek az ára 1000 Ft lesz, orvoslátogatások alkalmával).
Ez akkor olyasmi lesz mint a vizit díj a Gyurcsány kormány ideje alatt?
Amit annyira sérelmeztek már akkor is az emberek és a Fidesz is ellenezte és ígérte hogy az ő kormányzásuk alatt nem lesz ilyen?
1. Teljesen igazad van. Addig csinálhatják, amíg azt nem mondjuk, hogy: Eddig, nincs tovább!
Már rég a talpukra kellett volna kötni az utilaput, hiszen ők a mi alkalmazottaink elvileg. S nem az az egyetlen ok, ami most a kérdésben szerepel.
Egy egészséges mentalitású társadalom régesrég kivetette volna magából ezeket.
De a fejétől bűzlik a hal.
"A tömegközlekedési járműveken már bevezették a 300Ft os helyjegy váltását"
Én még erről se hallottam, pedig a nyáron is vonatoztam, helyi járatokat rendszeresen használok.
Mindkét állításodat támaszd alá forrásokkal, különben kénytelen vagyok hazugságnak tekinteni őket.
Függetlenül attól, hogy abszolút ellenzéki beállítottságú vagyok és az Orbán-kormányról minden disznóságot el tudok képzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!