Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerinted bosszantó hogy az...

Szerinted bosszantó hogy az édességek ára a kormány különadója matt sokkal többe kerülnek?

Figyelt kérdés
Szinte minden édesség, müzli a Neta adó alá került, ezzel jelentősen megdrágítva az élelmiszereket.

2022. aug. 19. 10:39
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
10%
Nem, nagyon helyes, inkább ez dráguljon.
2022. aug. 19. 10:43
 2/29 anonim ***** válasza:
65%
Egyáltalán nem bosszantó. Így is elhízott a magyar társadalom több mint 70%-a, sőt az édességek rettentően egészségtelenek is, hulladék a legtöbb.
2022. aug. 19. 10:45
 3/29 anonim ***** válasza:
91%
Igen. De az is bosszantó, hogy minden más is.
2022. aug. 19. 10:45
 4/29 anonim ***** válasza:
71%
Édesszájú vagyok, de kiegyeznék vele, ha csak az édességeknek ment volna fel az ára.
2022. aug. 19. 10:52
 5/29 A kérdező kommentje:
És aki néha akarna édességet enni? Például kekszet? Ez miért akkora bűn?
2022. aug. 19. 10:53
 6/29 A kérdező kommentje:

Szerintem ez csak lehúzás.

Nem más

2022. aug. 19. 10:55
 7/29 anonim ***** válasza:
64%
Az édességek nem érdekelnek, mert bár én is szoktam fogyasztani, de tudom, hogy egészségtelen és ha még ennél is drágább lenne, legalább kevesebbet fogyasztanék belőle. De az, hogy a müzlire is kivetették, ami amúgy tök egészséges, teljesen érthetetlen. Egyen csak a magyar ember reggelire kolbászt szalonnával, ebédre csirkefarhátat, vacsorára meg pacalpörköltet Németh Szilárd módra, az tényleg sokkal jobb... 🤬 A müzli adóját épphogy csökkenteni kellene, meg a gyümölcsökét, zöldségekét is.
2022. aug. 19. 11:01
 8/29 A kérdező kommentje:

Meg szerintem nincs olyan ember aki ne enne meg egy fagyit vagy jégkrémet.

Ezzel Minket adóztatnak de nagyon.

2022. aug. 19. 11:10
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Én müzli szeletet vettem anno, napi egyet megettem a munkában két étkezés között ha már nagyon éhes voltam. Tehát nem kiló számra ettem.

Egy müzliszelet 55 Ft volt.

Most 100-110 Ft.

Mi ez már, de komolyan?

3-4 éve a zsemle is 15 Ft volt, most meg 65.

A fizetésem hogy nem tud így emelkedni? Eddig félre tudtam tenni pár tízezret minden hónapban, most örülök, ha nullára ki tudok jönni és meg tudom venni a havi kajámat.

2022. aug. 19. 11:16
 10/29 anonim ***** válasza:
84%
Nem az édességtől fogsz jóllakni, hanem mástól. Kérdező, miért nem azon háborodsz fel, hogy 1 kg kenyér ára már 1000 Ft? Szerintem a kenyér jóval többet ér, mint az édesség. Vagy mondjuk a hús és zöldség is többet ér, mint a nassolnivaló.
2022. aug. 19. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!