Tök jó hogy ingyen utazhatnak az ukrán menekültek, ingyenes orvosi ellátás is jár, de mi van a magyarral, akit lehúz a kormány, 9 hónapos várólisták vannak és kb semmi nem jár neki? A magyar már nem számít?
Hol vannak 9 hónapos városlisták? Eddig bármilyen rendelésre mentem, 1-2 héten belül volt időpont. El kellett mennem a kórházba egy vizsgálatra, mert valami nem volt egyértelmű, oda soron kívül mehettem.
De sajnos volt már korábban műtétem, akkor is 1 hónap múlva volt időpont a műtétre.
A két dolgot azért válasszuk ketté, mert a menekültek ellátását támogatja az EU, a magyar egészségügyet meg saját költségvetésből kellene rendberakni.
Amit én ebben a menekült ügyben inkább aggályosnak tartok, hogy a menekülő magyar állampolgárok semmilyen ellátásra sem jogosultak. Tudnék sorolni intézkedéseket, amiket 1 éjszaka alatt hozott a kormány. Ebben az ügyben 1 hét alatt nem sikerült előre lépni.
Senkit nem érdekel sajnos a problémád.
Ha nem tetszik, te is menj határon túlra.
"Hol vannak 9 hónapos városlisták?"
Pl. a zalaegerszegi kórház szemészeti és bőrgyógyászati szakrendelésén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!