Tök jó hogy ingyen utazhatnak az ukrán menekültek, ingyenes orvosi ellátás is jár, de mi van a magyarral, akit lehúz a kormány, 9 hónapos várólisták vannak és kb semmi nem jár neki? A magyar már nem számít?
11: Akkor próbálkozz máshol.
Zalaegerszegen gondolom, nemcsak a kórházban van szakrendelés.
"Zalaegerszegen gondolom, nemcsak a kórházban van szakrendelés"
Hanem?
"ez nem igaz. Mindenki kap ellátást."
Karitatív szervezetektől, igen. Az állami ellátórendszertől nem. A magyar állampolgár Magyarországon nem menekült és nem jogosult menekültügyi eljárásra a jelen jogszabályok alapján.
16: Továbbra sem mondasz igazat. A magyar állampolgárok is minden ellátást megkapnak. Nem a karitatív szervezetek biztosítják az egészségügyi ellátást. Pl. a már itt született babák nem a Máltai Szeretetszolgálatnál születtek, hanem állami kórházakban. Az államtól kapják az egészségügyi ellátást.
A karitatív szervezeteken keresztül végzi az állam is a segítő tevékenységét. Miért hozna létre bármilyen más szervezetet? Hallottál már a jogkör átadásról? Helyi szinten is egy csomó civil szervezet végez az önkormányzat által átadott feladatokat. (én is ilyennél dolgozom)
18: Ezt nekem írtad??? (17-es vagyok)
Ez miben válasz arra, amiket írtam? Nem értem :S Tök másról írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!