Helyre lehet hozni, amit a Fidesz csinál 14 éve?
Sokat elárul a balliberálisok gyermeki színvonaláról, bárhol van egy politikamentes szakmai kérdés, oda neki be kell böfögni:
- Mészáros megvette.
- A pocakos.
- A potrohos.
Holott a kutya se kérdezte.
Mint ahogy hölgytársaságban sem illik autószerelésről beszélni, politikai nézetekkel sem illik betolakodni, másokra ráerőltetni az ő köpködéseit.
De ez nekik magas, szerintem azért is szelektálódtak perifériára a politikai evolúcióban, Magyarország területén.
39.
Erről beszéltem, nem vagy képes szöveget értelmezni sem.
Ez itt nyilván egy politikai szekció, vak is látja (ez is jellemző, ennyire hülyének nézni a másikat, mert önmagából indul ki a balliberális).
Kicsit bonyolultabb egy szólánc, máris nem érted. Tehát:
Láttam a témában ezeket az alacsony szintű sértegetéseket, ennek kapcsán próbáltam érzékeltetni, hogy a balliberálisoknak semmi oka a fölényeskedésre. Mert annyi intelligenciájuk sincs, hogy valamilyen szakmai (számítógépes, villanyszerelős, elektronikai, bármi), nem ugatunk bele a politikai nézeteinkkel, ahol arra pont nem kíváncsi mindenki / senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!