Igaz az hogy Magyarország a legjobb hely Európában és innen csak rosszabb helyre lehet menni?
Figyelt kérdés
júl. 1. 21:25
2/20 anonim válasza:
Vityó nem hazudna nekünk!
Bár nem értem, hogy ez a kijelentése után (is) miért szeretné leelőzni Ausztriát :D
3/20 anonim válasza:
Attól függ, mit nézel, ezernyi dolgot lehet összehasonlítani. (Muszlim migránsok, közbiztonság, konyha, gazdasági növekedés, munkanélküliség, politikai stabilitás, lakossági vagyon stb) Sok tekintetben nem állunk rosszul amúgy.
4/20 anonim válasza:
Körülmények vannak. Értsd aki meg tud élni az bárhol meg tud, aki meg életképtelen az bárhová menekülhet.
6/20 anonim válasza:
Részlet a 78 éves Labodovics Ignác Vidornyalaki lakos feljegyzéseiből:
Hát igen! Nyugaton már majdnem mindenki megfagyott! A holttesteket úgy kell lerángatni az úttestről. A szőke, kékszemű kisfiúkat felnőtt fekete-afrikai nőkké operálták és elkezdték a férfiak gettósítását.
Ui.: Soha éltemben nem jártam külföldön és büszke vagyok rá!
7/20 anonim válasza:
Hát hogyne, ha ide jössz biztos lehetsz hogy lépten-nyomon egy stadionba botlasz bele, vagy hogy ha bekerülsz egy kórházba két héten belül elvisz valami kórházi fertőzés. Ezek valóban egyedülállóak Európában, talán Romániát éppen hogy megelőzzük.
8/20 anonim válasza:
Valóban igaz európán ez az ország lenne a legjobb hely, -160 fok, 84 óra egy nap, hetede a megszokott gravitációnak....
Ja hogy te a kontinensre gondolsz? Persze hogy a lejobb hely, mármint orbánnak mert megszvaztatja magát miközben 14 éve csődbe viszi az országot.
9/20 anonim válasza:
Ki volt az a címeres barom aki ezt beadta neked, kérdező?
10/20 anonim válasza:
A statisztikák alapján a legkorruptabb, legcsóróbb, legalkoholistább, legdagadtabb ország vagyunk az EU-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!