Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz az hogy Magyarország a...

Igaz az hogy Magyarország a legjobb hely Európában és innen csak rosszabb helyre lehet menni?

Figyelt kérdés

2024. júl. 1. 21:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
22%
Nem igaz. Svájc jobb. Én oda tartok.
2024. júl. 1. 21:27
 2/20 anonim ***** válasza:
93%

Vityó nem hazudna nekünk!

Bár nem értem, hogy ez a kijelentése után (is) miért szeretné leelőzni Ausztriát :D

2024. júl. 1. 21:34
 3/20 anonim ***** válasza:
9%
Attól függ, mit nézel, ezernyi dolgot lehet összehasonlítani. (Muszlim migránsok, közbiztonság, konyha, gazdasági növekedés, munkanélküliség, politikai stabilitás, lakossági vagyon stb) Sok tekintetben nem állunk rosszul amúgy.
2024. júl. 1. 21:41
 4/20 anonim ***** válasza:
41%
Körülmények vannak. Értsd aki meg tud élni az bárhol meg tud, aki meg életképtelen az bárhová menekülhet.
2024. júl. 1. 21:56
 5/20 anonim ***** válasza:
0%
Jellemzően igen.
2024. júl. 1. 22:01
 6/20 anonim ***** válasza:
78%

Részlet a 78 éves Labodovics Ignác Vidornyalaki lakos feljegyzéseiből:

Hát igen! Nyugaton már majdnem mindenki megfagyott! A holttesteket úgy kell lerángatni az úttestről. A szőke, kékszemű kisfiúkat felnőtt fekete-afrikai nőkké operálták és elkezdték a férfiak gettósítását.

Ui.: Soha éltemben nem jártam külföldön és büszke vagyok rá!

2024. júl. 1. 22:05
 7/20 anonim ***** válasza:
30%
Hát hogyne, ha ide jössz biztos lehetsz hogy lépten-nyomon egy stadionba botlasz bele, vagy hogy ha bekerülsz egy kórházba két héten belül elvisz valami kórházi fertőzés. Ezek valóban egyedülállóak Európában, talán Romániát éppen hogy megelőzzük.
2024. júl. 1. 22:06
 8/20 anonim ***** válasza:

Valóban igaz európán ez az ország lenne a legjobb hely, -160 fok, 84 óra egy nap, hetede a megszokott gravitációnak....

Ja hogy te a kontinensre gondolsz? Persze hogy a lejobb hely, mármint orbánnak mert megszvaztatja magát miközben 14 éve csődbe viszi az országot.

2024. júl. 2. 00:37
 9/20 anonim ***** válasza:
75%
Ki volt az a címeres barom aki ezt beadta neked, kérdező?
2024. júl. 2. 05:52
 10/20 anonim ***** válasza:
78%
A statisztikák alapján a legkorruptabb, legcsóróbb, legalkoholistább, legdagadtabb ország vagyunk az EU-ban.
2024. júl. 2. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!