Mivel érvel az aki a fideszre szavaz?

"Az idei "olimpia" mindent megmutatott a nyugati civilizáció korcs, sötét, beteg, degenerált szellemiségéből. "
És ez neked fontosabb mint pld. a gallyra cseszett egészségügy?

14: Ilyen primitív barmokat mint amilyen te vagy csak a Szovjet oktatás tudott eddig kinevelni!
Úgy látszik Orbán csak a Szovjet módszereket képes megközelíteni, és az európai oktatási mérce meghaladja a képességeit!

Fontosabb, mert az egészségügy problémáit meg lehet oldani pénzzel. Ha azt a beteg világot beengedjük, arra nem lesz már megoldás, még pénzzel se.
Érvek hiányában csak az üres vergődés maradt számodra. Költözz oda, ahol én éltem külföldön, utána legyen ilyen nagy a szád. A gyermekeim biztonsága érdekében jöttem haza, pedig az Orbán-rendszer miatt mentem ki.

-Félelemből - Ha nem ők, akkor jönnek a migránsok, akik persze most is jönnek
-Anyagilag jól járnak a rendszerrel - Haszonélvezői elég keményen
-Kereszténység védelme - Ezt nem gondolják komolyan a szavazók, csak jó e mögé bújni, a magyar nép látszatkeresztény. Persze Viktor nem védi a kereszténységet, max megtömi az egyházi nyaloncok zsebeit
-Kiszolgáltatottság - főleg pici falvakban, ahol a polgi az úr, oda megy a szavazat, ahová ő akarja.
-Orbán személyi kultusza - Orbán jobban tud mindent, és kész, ami szintén nem igaz
-Kivagyiság érzésének megteremtése - Mi magyarok vagyunk a kemény legények, a többik ne pattogjanak, persze csak otthon, ha Viktor kimegy Brüsszelbe átváltozik kis nyuszivá, keleti haverjai meg megalázzák, meg befenyegetik, hogy rezegjen, közbe meg videón röhögnek rajta az oroszok meg a kínaiak, hogy nézzétek milyen árulók vannak ebben a gyenge EU-ban.
-Változástól való félelem - Ezt már megszoktuk jó ez így felfogás, ami borzasztó.
-Megvette kamu ellenzék - Teletömöm a zsebed, cserébe kapjál ki választásokon,
milyen érdekes, hogy az ellenzék nem szervez tüntetéseket, pedig lenne rá ezer ok.
EL kell őket zavarni, mert Viktor nem ismer pardont, ő tolja a gázpedált mást nem ismer.
A legtragikusabb az egészben, hogy a FIDESZ átlag szavazók sem élvezik a 14 éves kétharmadot.
Kapnak 100 forintot egy évben, a Fidesz meg kihúz a zsebükből 150 forintot.
Továbbá állandóan harcolniuk kell, őrjöngeniük kell, sosem pihenhetnek, de miért is? Hogy Viktor legyen az Úr Magyarországon. Már régen az és mire ment vele az ország.
Összefoglalás az egésznek, hogy a magyar azt hiszi, hogy ha valami tartós az évről évre jobb lesz, hát nézzük meg az EU országait, cserélődnek a kormányok mégis előbbre vonnak, mint Magyarországon. Vajon miért? Azért mert, ha hibáznak a szavazók megbüntetik őket és mehetnek.
A magyar kormányt ki bünteti meg? Senki. Ha senki sem bünteti meg, akkor az azt jelenti, hogy mindent jól csinálnak, vagyis ez kell ennek a tábornak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!